"Τουλάχιστον 4 βαθμούς με Ατρόμητο και Ξάνθη ο ΟΦΗ"

Απόψεις
"Τουλάχιστον 4 βαθμούς με Ατρόμητο και Ξάνθη ο ΟΦΗ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μισή παραμονή" χαρακτήρισε ο Μανόλης Παπαματθαιάκης τα αποτελέσματα του ΟΦΗ από τα δύο αμέσως προσεχή παιγνίδια με Ατρόμητο και Ξάνθη στο "Γεντί Κουλέ". Καλεσμένος στην εκπομπή "Έξτρα Σπορ" της Κρήτη TV, o έμπειρος προπονητής τόνισε ότι "θα είναι πολύ ενισχυτικό για τον ΟΦΗ να πάρει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς, αν θέλετε -είπε- ένα μίνιμουμ σε σχέση με το απόλυτο των έξι βαθμών", χαρακτηρίζοντας τη μάχη για την παραμονή ως "μια δύσκολη μάχη με αφετηρία τους 15 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει σε 17 παιγνίδια η κρητική ομάδα".

Ανάλογα – συμπλήρωσε- με το θα ισχύσει τελικά με τις αναδιαρθρώσεις… Χαρακτήρισε θετική την επιλογή Βέρα-Ίσις στην τεχνική ηγεσία, «πιστεύοντας ότι ο Χάιμε, θα προσαρμόσει τα συστήματά του στα δεδομένα που θα βρει. Το ισπανικό μοντέλο, εγώ, δεν θα το επέλεγα αμέσως» τόνισε, ενώ για τις μεταγραφές είπε ότι «ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από δύο εξτρέμ, εμπειρίας…».

Για τον Γιακουμάκη απάντησε πως «ίσως ο Ουζουνίδης δεν είδε πράγματα που ήθελε να του δείξει ο παίκτης» και «στον ΟΦΗ με τη θέληση και τη βελτίωση της τεχνικής του μπορεί να προσφέρει πολλά, αφού είναι ένας επιθετικός με χαρακτηριστικά που δεν διαβάζονται εύκολα.

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης σχολίασε για τον ΠΑΟΚ ότι «μετά τον Πρίγιοβιτς, αναδείχτηκε η κλάση κι άλλων ποδοσφαιριστών του και τα γκολ αυξήθηκαν», για τον Ολυμπιακό ότι «παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο που είναι αποτέλεσμα δουλειάς του Μαρτίνς και θα πάει ακόμη καλύτερα», για την ΑΕΚ ότι «την έβλαψε η στείρα παρουσία της στο Champions League, αφού τα αρνητικά αποτελέσματα, μείωσαν τα φρόνημα των παικτών στο εσωτερικό, όπως και οι λάθος «καρατομήσεις» ποδοσφαιριστών, θεωρώντας ωστόσο θετική την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη». Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό «οι αλλαγές στα συστήματα παιγνιδιού, νομίζω τέσσερα που ακολουθούνται, έχουν μπερδέψει τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του».

Για τη Football League, επέμεινε στην υπεροχή για τον τίτλο που έχουν ο Βόλος και η Κέρκυρα, επεσήμανε ότι «ο Εργοτέλης χρειάζεται να προσέξει πολύ στη συνέχεια» και ο Ηρόδοτος «μπορεί να μπει στο προνομιούχο τιμ του πίνακα, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό», αλλά όπως είπε «δεν ξέρω τι θα γίνει στην πράξη από τις πολλές αλλαγές στη μέση της σεζόν».

Απέφυγε να απαντήσει γιατί έφυγε από τον πάγκο του Καραϊσκάκη, αλλά τόνισε ότι δεν μπορούσε να ανεχτεί μερικά πράγματα που είχαν συμβεί, όπως οι επιλογές και ο τρόπος στις μεταγραφές.

Για το μέλλον του στην προπονητική: «Ίσως είναι καλύτερο να μείνω ως το τέλος της σεζόν χωρίς ομάδα, αν και ως τώρα έχω προτάσεις που δεν αξιολόγησα συμβατές με τους στόχους μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News