Η απώλεια του ΟΦΗ δεν ήταν στην ανίκητη Τούμπα... αλλά στη Λαμία

Ποδόσφαιρο
Η απώλεια του ΟΦΗ δεν ήταν στην ανίκητη Τούμπα... αλλά στη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Μπροστά το ενδιαφέρον. Οι μάχες που έρχονται… Ο ΟΦΗ μπορεί να έχασε στην Τούμπα όπου όλοι χάνουν, αλλά… σε άλλα παιγνίδια η διαιτησία ήταν σε βάρος του.

-Οι ανταγωνιστές του ΟΦΗ (Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία) κέρδισαν έδαφος αυτή την αγωνιστική, καθώς νίκησαν όλοι και η κρητική ομάδα που είχε το πιο δύσκολο έργο στον ανίκητο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα χρειαστεί να εντείνει με συσπείρωση και προσοχή την προσπάθειά του, μετά την ήττα «προγράμματος» όπως λέμε…

- Η Λαμία ωστόσο πήρε δώρο δύο βαθμούς από τον Κομίνη με ένα ανύπαρκτο πέναλτι και οι «ομορφιές» στο πρωτάθλημα ηχούν μεγάλα καμπανάκια σε αυτό που επιχειρείται ευλαβικά για το ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ…

Παρ΄ όλα αυτά, ο ΟΦΗ διαθέτει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή έναντι τους, στους τελευταίους πέντε αγώνες και καλείται να την υπερασπίσει την επόμενη αγωνιστική που υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ», που λύγισε χτες στη Λαμία. Το αβαντάζ θα φανεί αμέσως το πιθανότερο, αφού ο ΠΑΣ παίζει στην Τούμπα και ο Λεβαδειακός με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

- Προσοχή όμως ο Ατρόμητος θα έλθει στο Ηράκλειο έχοντας στην πλάτη αδικίες σε δύο σερί ματς από τη διαιτησία. Είχε προηγηθεί η σκανδαλώδης διαιτησία με πέναλτι υπέρ της «δικής» μας Ξάνθης

-Αχ αυτός ο Καραγεωργίου! Με την πρώτη –μετά από τόσο μούδιασμα αποχής- ξεκίνησε με νίκη στον Λεβαδειακό επί του «μισητού» του Άρη. Βαρύ τρίποντο που μετράει πολύ στην κάτω ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

-Το "γούρι" του Καραγεωργίου γίνεται πιο σημαντικό καθώς ήταν η πρώτη νίκη του Λεβαδειακού μετά από 2,5 μήνες. Η τελευταία του  νίκη ήταν στις 10 Νοεμβρίου επί του ΟΦΗ.

-Αναμενόμενη η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Απόλλωνα, αλλά και πολύ δύσκολη και με παράπονα από τους ηττημένους.

-Πολύ ενθουσιασμένος θα είναι ο Γιάννης Βέρα. Η παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, του εκπληρώνει ένα ανεπανάληπτο όνειρο ζωής να ζήσει και να προσφέρει στον τόπο που ο ίδιος γεννήθηκε με τα πρώτα κύματα της δόξας του πατέρα του, με την κρητική φανέλα!

-Για όλο αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ με παίκτες του Γκέραρντ σε ηγετικούς και άλλους ρόλους, δείχνει να χαίρεται πολύ ο Ράικο Γιάνγιανιν και το εκφράζει με τα πάντα επιλεγμένα του «like» στο διαδίκτυο. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Γιάννης Σαμαράς από την εξαιρετική του συνεργασία στα τμήματα ανάπτυξης και σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού.

-Δεν αντέχετε άλλο η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τις μεροληψίες των διαιτητών, τις αντιδράσεις των ομάδων και πάνω από όλα για τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζει και από την «εξυγίανση», να «χειραγωγείται» η ποδοσφαιρική εξουσία και μάλιστα με σκανδαλώδεις μισθούς ξένων και Ελλήνων…

-Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν ικανοποιημένη με ορισμένες πτυχές της χρήσης του VAR στη σεζόν, αλλά ο Σαντιάγκο Σκολάρι, στάθηκε γύρο από τη χρήση της τεχνολογίας διατυπώνοντας ορισμένες χρήσιμες απόψεις. «Είναι κάτι που λαμβάνουμε με ενθουσιασμό. Θέλουμε τη χρήση του, αλλά να χρησιμοποιηθεί καλά. Όσο λιγότερο πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό, τόσο το καλύτερο. Εκείνο που προκαλεί τη μεγαλύτερη σύγχυση είναι η διακριτικότητα, αλλά είναι το πρώτο έτος που λειτουργεί και πιστεύω ότι θα τελειοποιηθεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News