Το παραμύθι με Παπαδόπουλο είχε... κουμπάρο Δέλλα!

Απόψεις
Το παραμύθι με Παπαδόπουλο είχε... κουμπάρο Δέλλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήπως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα στο περιστατικό που κόστισε τη θέση του Νίκου Παπαδόπουλου; Προκαλούνται πολλά ερωτηματικά πως ο κουμπάρος του κ. Μπούση Τραϊνός Δέλλας, συμπεριφέρθηκε τόσο έντονα, επίμονα και επαναληπτικά σε βάρος  του ΟΦΗ. Δεν σεβάστηκε τη σχέση του και πυροβόλησε τόσα απαξιωτικά τον προπονητή της ομάδας του κουμπάρου του;

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στα σκαλοπάτια της φυσούνας του «Γεντί Κουλέ», το περιγράφει εντελώς διαφορετικά όπως το έζησε με τα μάτια του, σε σχέση με το σενάριο που επικαλέστηκαν ο Κουτσοσπύρος και ο Τραϊνός Δέλλας.

Εκείνος που διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές για το σκληρό παιγνίδι των αντιπάλων (και έτσι έγινε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αφού σκληρότερα έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι), δεν ήταν ο Κουτσοσπύρος!

Ήταν –βάσει της μαρτυρίας- ο Νίκος Παπαδόπουλος, από τον οποίο ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου, ζήτησε τον λόγο με τη φράση «τι λες ρε μ...πανο», αρχίζοντας να χειρονομεί και εισπράττοντας παρόμοια από τον Παπαδόπουλο, ενώ μετά ακούστηκε ο Δέλλας να λέει όλους τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς προς τον συνάδελφό του,  που ήταν και κύριο μενού στις απανωτές δηλώσεις του.

Ο αυτόπτης μάρτυρας μάλιστα βλέποντας τις προθέσεις, φώναζε στον Παπαδόπουλο να μην αντιδράσει, αλλά η ένταση με την παρέμβαση Δέλλα είχε αγριέψει μεταξύ Κουτσοσπύρου και Παπαδόπουλου με ανταλλαγές φράσεων και με επιθετικές χειρονομίες.  Σε μια από τις τελευταίες το χέρι του τεχνικού του ΟΦΗ βρήκε ελαφρά τη μύτη του γενικού αρχηγού του Παναιτωλικού. Ο αυτόπτης μάρτυρας επιμένει ότι είδε τον τελευταίο να προτείνει το δάχτυλό του ξύνοντας τη μύτη του. Προφανώς για να εμφανιστεί περισσότερο(;) το αίμα από το χτύπημα μπροστά στις κάμερες.

Να σημειωθεί ότι όταν παρενέβη ο Δέλλας, ο Παπαδόπουλος του φώναζε "να σου εξηγήσω Τραϊανέ..." αλλά ο προπονητής του Παναιτωλικού, χωρίς να σεβαστεί τον προπονητή της ομάδας ενός ανθρώπου που διατρανώνει την κουμπαριά τους, άρχισε να τον "πυροβολεί" με απαξιωτικό λόγο, εντείνοντας την κατάσταση.

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν με τη μαρτυρία αυτή είναι πολλά και μεγάλα. Η διοίκηση δεν κάλεσε καν τον Παπαδόπουλο να απολογηθεί για το συμβάν, πριν του δείξει την έξοδο. Γιατί;

Επικράτησαν και υιοθετήθηκαν αυτούσια οι ισχυρισμοί Κουτσοσπύρου και οι δηλώσεις του Τραϊνού Δέλλα. Γιατί;

Ο τελευταίος έκανε μεγάλη εντύπωση και για όσα μειωτικά δήλωνε σε βάρος του τεχνικού του ΟΦΗ μπροστά στις κάμερες, μαζί με τον συντονισμένο ντόρο της επόμενης μέρας, καθώς είναι γνωστές οι σχέσεις του με τον Μιχάλη Μπούση και η κουμπαριά που έχει μαζί του.. 

Θα είχε αυτή τη συμπεριφορά  ένας κουμπάρος απέναντι στον κουμπάρο του και μάλιστα με τα χαρακτηριστικά προσωπικοτήτων όπως ο Μπούσης και ο Δέλλας; Είναι καυτή η απορία για την υπερβάλλουσα στάση του Τραϊνού Δέλλα απέναντι στον ΟΦΗ, που έχει ιδιοκτήτη και πρόεδρο τον κουμπάρο του, όταν μάλιστα το συμβάν δεν έγινε έτσι όπως το περιέγραψαν...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

-Ο μάρτυρας πάντως έχει όλες τις λεπτομέρειες από το σκηνικό, το οποίο δεν είδαν ούτε οι παρατηρητές που το κατέγραψαν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News