ΟΦΗ, δόξα Ναμπί και... παίζοντας με τους κόουτς!

Απόψεις
ΟΦΗ, δόξα Ναμπί και... παίζοντας με τους κόουτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα μπορούν να συνεχίσουν πλέον αλλιώς

Ο ΟΦΗ πάτησε ήδη στην ελεύθερη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας τον Παναθηναϊκό να ξορκίσει τα κακά του με τη Λαμία. Ήταν απλά ζήτημα της πρώτης φετινής νίκης επί ενός αντιπάλου «κοινού θνητού», που πρέπει να του γίνει συνήθεια. Το τρίποντο με τον Παναιτωλικό ήταν απολύτως απαραίτητο, καθώς ήταν ένα ματς στην κόψη του ξυραφιού του προγράμματος που χρειάζονταν να βγει βαθμολογικά ενισχυμένος.  Τα ματς που έπονται με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο και τα γρήγορα εκτός έδρας ντέρμπι με ομάδες της κορυφής στο πρώτο μισό του πρώτου γύρου, υποχρεώνουν τον ΟΦΗ να μην αφήσει καμιά άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη στο «Γεντί Κουλέ». Μετά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τα δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιγνίδια με Ατρόμητο και Ξάνθη, απαιτούν βαθμούς που θα τρυπούν τον ανταγωνισμό. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει!

-Πρόσθεσε… στην ορθογραφία για τον ΟΦΗ ο Άγγλος άσος του Σαμαρά! Το να μπει πλέον γράφεται και... Ναμπί! Μια κι έξω! Τόση η άνεση και η τεχνική του στις εκτελέσεις φάουλ που γίνονται γκολ. Ο ΟΦΗ βρήκε ξανά τον… Φρατζέσκο του!

-Αμέσως μετά το ματς κυπέλλου Εργοτέλης-ΟΦΗ είχαμε επισημάνει ότι το «δείγμα» των νέων παικτών του ΟΦΗ, που «έφερε» από τα ταξίδια του ο διευθυντής ποδοσφαίρου της κρητικής ΠΑΕ, μπορούν να βοηθήσουν. Ο Ναμπί το «τερμάτισε», μάλιστα νωρίς!

-Ωραίο και το κερασάκι στην τούρτα από τον Πάτρικ Βουό. Ο κεντρικός επιθετικός θέλει γκολ, καθώς ανοίγει την όρεξη από παιγνίδι σε παιγνίδι. Και χαλάλι το δοκάρι για τον Κουτσιανικούλη!

-Άσχετα αν ο Κοτσάνης χρειαζόταν VAR σε «βαριές» φάσεις, κάπου είχε ξεχαστεί και με τις κάρτες που δεν έδειχνε στους φιλοξενούμενοθς, στο σκληρό παιγνίδι (μέχρι… καλάμια) των παικτών.

-Να το χαρείτε το νικηφόρο αποτέλεσμα και να το επαναλαμβάνετε διαρκώς! Μια ευχή πολλών Ο ΟΦΗ νίκησε επιτέλους έναν κοινό θνητό του πρωταθλήματος και ο αέρας του πλέον πνέει αισιόδοξα.

-Τα χωράει και τα «χωνεύει» όλα το ποδόσφαιρο. Ο ένας να τους υποδέχεται στην πόρτα με αγκαλιές και φιλιά και ο άλλος να παίζει μπουνιές! Απλά σκεπτόμαστε τον Ηλία Πουρσανίδη την ώρα που θα υποδέχεται την επόμενη αντίπαλη αποστολή στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ».

-Η συγγνώμη πάντως του Παπαδόπουλου χωράει μαζί και την αυτοκριτική του, διότι επιπρόσθετα δεν συνάδει καν στην φιλοσοφία του ΟΦΗ και μάλιστα όπως εκφράζεται από τη διοίκησή του. Παρατηρήσαμε ωστόσο ότι ο Δέλλας ήταν προσεκτικός στις δηλώσεις του, διαχωρίζοντας τα όσα είπε για τον ΟΦΗ και τον κόουτς.

-Τι ρόλο έπαιξε η φράση «κλαίνε οι χήρες, κλαίνε τώρα κι οι παντρεμένες»;

- Να το δούμε κι αλλιώς; Από τη χτεσινή νίκη του ΟΦΗ όλη η προσοχή άξιζε στον Αντίλ Ναμπί. Κανένα περιστατικό άτυχο ή μη, δεν είχε το δικαίωμα να επισκιάσει τη δόξα του Αγγλοπακιστανού!

-Κρατάει σαν κολόνια η άγνωστη κόντρα του κόουτς απέναντι στο άλλον κόουτς. Ένας παίκτης μάλιστα που έχει αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, είχε κάνει το λάθος να χαιρετήσει μετά το ματς του Αγρινίου στον πρώτο γύρο (ένεκα και της συνύπαρξής τους στην ΑΕΚ) τον προπονητή του Παναιτωλικού, εισπράττοντας δυσαρέσκεια.

- Δεν είναι μόνο τα ματς της Εθνικής στο Παγκρήτιο. Θα γίνουν και συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΠΟ. Ήδη αναμένεται να ανακοινώσει ο κ. Γραμμένος τον προγραμματισμό ΔΣ στο Ηράκλειο για τις 12 Ιουνίου με την ευκαιρία των αγώνων της Εθνικής για την προκριματική φάση του Euro 2020 με την Ιταλία και την Αρμενία στις 6 και στις 11 Ιουνίου. Ταξιδιάρικος τόπος η Κρήτη άλλωστε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News