Όταν στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα

Απόψεις
Όταν στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ποδόσφαιρο (πρωτάθλημα) μετράει πάντα το αποτέλεσμα»! Η φράση που έγραφε συχνά ο Γκέραρντ στον πίνακα των αποδυτηρίων των ποδοσφαιριστών του, γίνεται ξανά επιτακτικό σύνθημα στον ΟΦΗ.

Η ομάδα που συμμετέχει σε πρωτάθλημα με όποιο πλάνο και μοντέλο χρειάζεται τη νίκη, για την ικανότητά της, την αποδοτικότητά της, την ψυχολογία της, αλλά όχι μόνο. Η νίκη κρατάει ζωντανή την ομάδα με το κοινό της, τους χορηγούς της, την εμπορική της απήχηση, την ίδια την ευημερία και την προοπτική της. Όταν πάει από το κακό στο χειρότερο, αρχίζουν τα κοψίδια και οι γκρίνιες! Το επαναφέρουμε λοιπόν γιατί ο Ολλανδός πάντα ήξερε τι έλεγε και τι έγραφε και κυρίως αισθανόταν βαθύτατα σε ποια ομάδα (και λαό) ήταν προπονητής.

Μην συγχέεται η έννοια της ομάδας ΟΦΗ με την όποια «Κ» του ΟΦΗ και τον καθαρό εκπαιδευτικό της σκοπό. Χωρίς δυνατό ΟΦΗ ως επαγγελματική ομάδα και οι τομείς ανάπτυξης χάνουν επίπεδα…

ΜΕ... ΣΦΗΝΑΚΙΑ!

-Καλά θα κάνουν στον ΟΦΗ να δουν τον Παναιτωλικό όπως είδαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (τους μόνους που νίκησαν), έτσι όπως έχουν έλθει τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα του Αγρινίου είναι στην εξάδα και από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και εκτός έδρας χάνει το ένα στα δύο παιγνίδια, και κερδίζει δύο στα άλλα τέσσερα!

-Φαίνεται απίστευτο πως έχει συμβεί αυτό φέτος με τον ΟΦΗ, να έχει μόνο αυτές τις δύο νίκες και να έχουν περάσει αγωνιστικές να συλλέγει κατά μέσο όρο μόλις 0.80 βαθμούς ανά παιγνίδι.

-Αυτά συμβαίνουν… Μάνο μου, όταν πιστεύεις ότι υπάρχεις μόνο εσύ και δεν σε ενδιαφέρει τι γίνεται στην υπόλοιπο κόσμο.

-Στο ερώτημα αν ο Πάρσον «έκοψε» την όποια προοπτική για την επιστροφή του Δημήτρη Μάνου στον ΟΦΗ, η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι.

-Δύο γκολ σε εννέα συμμετοχές σε 448 λεπτά με τον Ολυμπιακό και τώρα ΠΑΣ με Γιάννη Πετράκη. (Ότι έχει προτείνει ο κρητικός προπονητής των Ηπειρωτών έχει βγει χρυσάφι…)

-Ο υπερσωματοδομημένος, με γένια και χωρίς σβέρκο όπως περιγράφεται, κάνει ρεζίλι το "δικό μας" σύστημα. Καλά οι αθλητικοί εισαγγελείς και τα δικαιοδοτικά όργανα. Ο Υφυπουργός που μιλάει πολύ, που είναι; Δεν συμφέρει, δεν λέει;

Η δικαιοσύνη του ποδοσφαίρου και της πολιτικής (όπως την έχουν κάνει σήμερα, μοιάζει ως δικαιοσύνη των Ορατών και Αόρατων) τερματίζει στο να τιμωρείται ο Ροκάκης της Β΄ εθνικής με 26.000 ευρώ, λες και είναι γλειφιτζούρια, την ώρα που κλείνονται τα μάτια στους μπράβους των «ημετέρων»; Αηδία.

-Ποιον νέο παράγοντα αποκαλούν «παλιόπαιδο» οι πρώην φίλοι του; Έχουν δίκιο ή έχουν παρασυρθεί από αυτό που λέμε «διαδόσεις»;

-Αχ αυτές οι «εκτιμώμενες δαπάνες», μοιάζουν με σκηνές από τον Τιραμόλα!

- Εμείς που ασχολούμαστε καθημερινά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, καταλάβαμε πολύ καλά την «λίγη» γλώσσα από τη χτεσινή συζήτηση στη Βουλή. Απογοητευτική εικόνα (και) από τους πολιτικούς. Το κατάντημα είναι ότι ο ένας τροφοδοτεί τον άλλο. «Πόσο τους μοιάζουν…»

- Περιμένοντας και κείνο το αθλητικό νομοσχέδιο (τροπολογία με τις «αριστερές» απόψεις) που πατάει τα ερασιτεχνικά σωματεία για μπίζνες των ιδιοκτητών των ΠΑΕ.

- Α ρε Βαγγέλη! Άλλο το «δικός μας» του Ιβάν κι άλλο οι φίλοι με το καλό κρασί, τη λύρα και τις μαντινάδες. Σε περιμένουν να γελάσει λιγάκι το χειλάκι σου στην πραγματική ζωή!

-Να παίρνουν τόσο προκλητικά λεφτά και να είναι πρωταθλητές της γκάφας στην ΚΕΔ, είναι ολότελα κατάντια… Εκτός κι αν πρόκειται για εφαρμογή ρωσικών προγραμμάτων που ψάχνουν τα παράλληλα σύμπαντα. Όχι, απλά χρυσοπληρώνονται και… καλοπερνάνε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News