Μεταγραφές, σωτηρία και το… δόγμα Μπούση

Ποδόσφαιρο
Μεταγραφές, σωτηρία και το… δόγμα Μπούση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι λογικό ότι αυτό που σκέπτονται όλοι, ως αυτονόητο, να το βλέπουν (πολύ) πρώτα αυτοί. Ο λόγος για τις μεταγραφικές επιλογές του ΟΦΗ από τα καθ’ ύλην στελέχη της ΠΑΕ και τη σχέση τους με τον στόχο της παραμονής του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα. Απλά, ίσως, χρειαστεί ο καθαρός ποδοσφαιρικός τους νους, να λάβει υπόψη τις παγίδες του β΄ γύρου στο «πολικό» ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μιχάλης Μπούσης πάντως είναι το δυνατότερο χαρτί σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν στόχο και η δήλωσή του, ότι «τι να τα κάνουμε τα σχέδια αν δεν είμαστε στη μεγάλη κατηγορία», βάζει πολύ νερό στο κρασί, όσον αφορά τα άνετα «plan b», που είχαν ακουστεί να λέγονται. Καλός συνδυασμός, γιατί απηχεί την προσαρμογή οραματικών σχεδίων, στην απτή πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

#Αποκτά μεγαλύτερη ελκτική ικανότητα το ντέρμπι Εργοτέλη – ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, με την ετοιμότητα των τριών πρώτων μεταγραφικών αποκτημάτων του ΟΦΗ για το παιγνίδι και με την αγγλοπακιστανή προσθήκη που ακολούθησε, αναμένοντας κι άλλα… Ο φίλαθλος κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις μεταγραφές του ΟΦΗ. Μόνο εμπόδιο ο καιρός…

#Για να μη μιλάμε μόνο για τον Γιάννη, αλλά και για τον Γιώργο , όπως το πιστοποιεί η μεταγραφή του Αντίλ Ναμπί και η κοινή τους φωτογράφηση. Περιοχή του Αγγλία, Σκωτία και στα πέριξ…

#Αυτός ήταν εξ αρχής ο Σηφάκης που συζητιούνταν (μεταγραφικά) για τον ΟΦΗ! Ο Βασίλης! Ο  γιός του Μύρωνα και αδελφός του Μιχάλη και το είχαμε πει! Και νάτος νάτος στην αποστολή του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη! Παράδοση που πλάθει το μέλλον της!

#Δεν έχει σημασία ότι το έκανε μια ΠΑΕ εναντίον της θέσης 13 άλλων για την αγωνιστική της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω αποχής των διαιτητών. Σημασία έχει ότι οι κακές συνήθειες των «συνεταίρων» πρέπει να κόβονται, γιατί όταν το λέει ο ΚΑΠ πρέπει να ακολουθούν αυτό που λέει ο ΚΑΠ κι όχι να τον αναιρούν, όπως συμβαίνει κατά κόρον με την επιρροή των ισχυρών… του τραπεζιού κάθε περιόδου.

#Όλες οι ΠΑΕ πλην Ολυμπιακού, Άρη και Πανιωνίου  είχαν… ξεπεράσει τον ΚΑΠ για να ικανοποιήσουν τη NOVA που δεν ήθελε εμβόλιμη, αλλά ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε ζόρικο πρόγραμμα μέσα και στην Ευρώπη.

#«Ανοίγει» το κινητό του 46χρονου για την επίθεση στον Τζήλο. Άντε να δούμε, τι θα δούμε από το πέρασμα της επικοινωνίας στην ουσία.

#Μεγάλο χάζι έχουν τα δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη για τους νόμους που θα κάνουν δύσκολη τη ζωή της εντυπωσιακής συζύγου του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Μαρίνας, στη Σ. Αραβία για να την "ψήσουν" να αποτρέψει την μεταγραφή του άνδρα της!

#Δεν παίζει μόνο ωραία με το μπαλάκι του τέννις, αλλά και με τις λέξεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Το έδειξε και με τη  συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Telegraph». Τόσο ωραία που τον ρώτησαν «από πού προέρχεται η φιλοσοφική του πλευρά»! Ο Τσιτσιπάς χαμογέλασε και είπε: «Δεν ξέρω, πιθανότατα είμαι συγγενής του Σωκράτη»…

#Μποϊκοτάζ από τους μαύρους παίκτες βλέπει ως μόνη λύση κατά του ρατσισμού οΟ Σάμουελ Ετό που αγωνίζεται με την Κατάρ SC. «Εάν οι μαύροι παίκτες πουν «δεν παίζω», πολλοί άνθρωποι θα χάσουν χρήματα και όταν αγγίξετε κάποιο πορτοφόλι ... μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρουν λύσεις», δήλωσε στο Canal +, έχοντας υποστεί ο ίδιος δημόσιες ρατσιστικές επιθέσεις σε Ισπανία και Ιταλία.

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ

«Μπερδεμένοι με το VAR στην Ισπανία»!

«Στην Ισπανία είμαστε πολύ μπερδεμένοι με το VAR...». Το δήλωσε ο Λούκα Μόντριτς χωρίς να το καταχωρεί ως βασικό αίτιο στις αποτυχίες της Ρεάλ, παρατηρώντας, ότι πολλοί από τους συμπαίκτες του» δεν βρίσκονται στο επίπεδο μας...». Σκεφτείτε όμως αν στην Ισπανία συμβαίνει αυτό με το VAR, τι έχει να γίνει στην Ελλάδα!

Η «βασίλισσα» ηττήθηκε από τους Βάσκους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τρομερά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε το VAR σε καίριες φάσεις και δη σε ανατροπή του Βινίσιους από τον τερματοφύλακα Ρούλι και έτσι δεν υπέδειξε πέναλτι.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν στο δωμάτιο του VAR στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Έιμπαρ στις 24 Νοεμβρίου. Οι Μαδριλένοι είχαν ηττηθεί εκτός έδρας με 3-0 και σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες φαίνεται ο ίδιος διαιτητής να πανηγυρίζει για γκολ της Έιμπαρ στο δωμάτιο του VAR. Η Ρεάλ θα κάνει σχετική καταγγελία στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News