Οι μεταγραφές του ΟΦΗ και ο στόχος

Απόψεις
Οι μεταγραφές του ΟΦΗ και ο στόχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμπιστευόμαστε τα ποδοσφαιρικά μάτια του Γιάννη Σαμαρά. Το είχαμε ζήσει πολύ θετικά και από τον καιρό που ήταν προπονητής στον ΟΦΗ με τον Τσινό. Άλλοι καιροί, άλλες συνθήκες βέβαια…

Οι μεταγραφές θα δείξουν στον γήπεδο και εκεί που θα κριθούν – όπως όλα στο ποδόσφαιρο- είναι από το αποτέλεσμα. Εν προκειμένω, η ετοιμότητα και η προσαρμοστικότητα του κάθε νέου παίκτη, θα έχει βαρύνουσα σημασία.

Μην ξεχνάμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει υψηλότερος στόχος στην τρέχουσα περίοδο από την παραμονή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα. Κάθε τι άλλο σε θεωρητικό επίπεδο, είτε ως αντίληψη, είτε ως φιλοσοφία πανεπιστημίου (και όχι πεζοδρομίου), είναι ανεδαφικό και θα έχει επιπτώσεις στην ίδια την προοπτική της φιλοσοφίας που το υποστηρίζει.

Ο Μιχάλης Μπούσης το είχε τονίσει μάλιστα, δίνοντας μέγα βάρος, πως πρώτιστο είναι η παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, γιατί αν δεν συμβεί αυτό, όλα τα άλλα σχέδια θα πάνε κάτω.

Και ο αείμνηστος Ευγένιος Γκέραρντ, δεν έπαυε ποτέ να το δηλώνει αλλά και να γράφει στον πίνακα των αποδυτηρίων του ΟΦΗ, «ότι στο ποδόσφαιρο μετράει πάντα το αποτέλεσμα», εννοώντας το πρωτάθλημα.

Σε πολλές συνεντεύξεις του μάλιστα, επέμενε πως όλα εξαρτώνται σε μια ομάδα που μετέχει σε ένα πρωτάθλημα από το αποτέλεσμα. Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου, οι εμπορικές κινήσεις της ομάδας, τα τμήματα ανάπτυξης, κλπ.

Πόσο μάλλον σε μια διαρθρωμένη ΠΑΕ με ανεβασμένα έξοδα λειτουργίας και οργάνωσης, όπως συμβαίνει τώρα στον ΟΦΗ που έχει υιοθετήσει ένα μοντέλο το οποίο ναι μεν θα έπρεπε να έχει πάντα, αλλά και κατάλληλο να μπορεί να στηρίζεται ισοσκελισμένα.

Ευχές να πάνε Όλα Καλά!

-Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2019 !!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News