Τί ζητάς με αυτό το ποδόσφαιρο που έχεις;

Απόψεις
Τί ζητάς με αυτό το ποδόσφαιρο που έχεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Όσο θέλεις βρόντα στου κουφού την πόρτα. Εκατό λαμπρές γιορτές να γίνουν την ημέρα, όπως αυτή που επιχείρησαν και παρουσίασαν οι ποδοσφαιρικές ενώσεις της Κρήτης, το σύστημα που κυβερνά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τόσο άρρωστο που δεν επιδέχεται το καλύτερο.

Ούτε καν έχει αισθητήρια αφού λειτουργεί σε μια δική του συχνότητα, προς αυτοεξυπηρέτηση!

Δυστυχώς μια ζωή χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για να στρέφουν αλλού ή να αποστρέφουν την κοινή γνώμη από σημαντικά ζητήματα.

-Πήραμε (ως χώρα) πολύ σκληρές κριτικές στον διεθνή τύπο για την ζοφερή κατάσταση των ποδοσφαιρικών μας πρωταθλημάτων. Η Sun έκανε αφιέρωμα υπενθυμίζοντας την  είσοδο του οπλισμένου Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα που οδήγησε στην κλήση ξένων διαιτητών για το φετινό πρωτάθλημα. Φυσικά δεν ξέχασε τα σοβαρά επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στο παιχνίδι του Champions League μαζί και άλλα (γνωστά) που κατέληγαν στην αποχή των Ελλήνων διαιτητών εξ αιτίας... Τζήλου.

-Δεν ξέρουμε αν η Ελλάδα των φόρων και της ανεργίας μπορεί να αντέξει μια νέα λαίλαπα όπως και με την Ολυμπιάδα, όπου η αφαίμαξη του δημόσιου χρήματος, μέσα από τους διαπλεκόμενους εργολάβους και πολιτικούς αλλά και την καταστροφή έργων από την "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" Ελληνική Πολιτεία, πληρώνονται ακριβά μέχρι σήμερα από τους Έλληνες Πολίτες.

Μην πάμε πιο μακριά. Κοιτάζοντας το τώρα που βιώνουμε, η διαπίστωση για την διαχρονική κακοποίηση και καταπάτηση αντί για αξιοποίηση του άθλου του Euro 2004, είναι εμφαντική.

-Αν δεν φτιάξουν το ποδόσφαιρο το οποίο θέλουν να «χειραγωγούν» με ημετέρους παράγοντες και το βαπτίζουν «εξυγίανση» καλά θα κάνουν να μην το χρησιμοποιούν για νέες προεκλογικές απάτες…

Όπως σχολιάζεται στον ελληνικό τύπο: "Την ώρα δηλαδή που το ελληνικό ποδόσφαιρο διασύρεται διεθνώς για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, η κυβέρνηση ζητά μερίδιο από το  Euro 2028 ή το Moυντιάλ του 2030"!

-Αν πάλι νομίζουν ότι αυτή η νέα τρύπα στο νερό που έχουν κάνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και με την πλήρη εγκατάλειψη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μπορεί να αποκαλείται «εξυγίανση», τότε έχουν χάσει κάθε νόημα οι ελληνικές λέξεις, όπως και η ασύγχρονη σχέση λόγων και έργων, που χρησιμοποιούν…

Που να δεις …εξυγίανση και στη Football League, να πάθεις!

«Είμαι περίεργος να δω φέτος στο τέλος του πρωταθλήματος, αν η ομάδα φτάσει στο τέλος και δεν τους πιάσουν, γιατί το πράγμα έχει παραβρωμίσει, πόσοι αγώνες του Απόλλωνα (Λάρισας) από την Sportradar θα έχουν χαρακτηριστεί ύποπτοι για στήσιμο» (Αλέξης Κούγιας…)

-Ο μόνος που δικαιούται να μιλά για εξυγίανση είναι ο Αχιλλέας…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News