Βαθμοί που χάνονται και "σύνδρομα" που ψάχνουν τη λύση τους

Απόψεις
Βαθμοί που χάνονται και "σύνδρομα" που ψάχνουν τη λύση τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τζάμπα ήττα» (όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική γλώσσα) υπέστη ο ΟΦΗ στην Τρίπολη, με τον γνώριμο τρόπο του «συνδρόμου» που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Είναι μονόδρομος -καθώς το παιγνίδι της «ζώνης» σφίγγει όσο περνάνε οι αγωνιστικές- να υπάρξει ηρεμία μυαλού στην κρητική ομάδα, να γίνουν οι κινήσεις στις διαπιστωμένες θέσεις αιχμής στη μεταγραφική περίοδο (για ενίσχυση και τόνωση της προσωπικότητας) γιατί οι αριθμοί δεν καταλαβαίνουν από τι και πως. Περιμένοντας και τα αποτελέσματα Σαμαρά.

Οι αριθμοί δεν καταλαβαίνουν από αιτιολογίες

Στη Λαμία χάθηκαν δύο βαθμοί όταν ο Μπαράλες ισοφάριζε σε  1-1 στο 80', ο Άρης απέδρασε από το "Γεντί Κουλέ" με δύο σοκαριστικά γκολ στο 93' και 94΄και χάθηκαν τρεις βαθμοί. Στα Γιάννινα επίσης στο 84΄χάθηκαν άλλοι δύο βαθμοί από την ισοφάριση του Κλάους στο φινάλε. Παρόμοια χάθηκαν άλλοι δύο στην Τρίπολη το Σάββατο με το γκολ του Τόνσο στο 87'. Βαθμοί που χάθηκαν και κρατάνε χαμηλά τον ΟΦΗ στη βαθμολογία. Αν συνέβαινε μία ή δυο φορές δεν θα ήταν σύνδρομο και ακόμη με τους μισούς χαμένους βαθμούς ο ΟΦΗ θα ήταν σε καλή θέση στον πίνακα... (Φυσικά πονάει το ίδιο πολύ και η εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα)

Κινήσεις και έδρα

Χρειάζεται λοιπόν ευκρινής αποκωδικοποίηση του φαινομένου που δεν μπορεί να εξηγήσει ούτε ο Παπαδόπουλος («Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω…», τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΟΦΗ) , με αυτό που συνέβη (και) το Σάββατο ώστε να πραγματοποιηθούν κινήσεις στη σκακιέρα της ομάδας που θα αλλάζουν την ενέργεια. Σε αυτό το κάτι που λείπει δηλαδή κάθε φορά που πιέζεται και τα δεδομένα της έρχονται τούμπα.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος κλείνει το προσεχές Σαββατοκύριακο και αυτό που έχει σημασία είναι να κλείσει νικηφόρα μέσα στην έδρα. Όλα τα ματς που θα συνεχίσουν στο «Γεντί Κουλέ» θα είναι πλέον πολύ μεγάλα. Ντέρμπι με όλη τη σημασία της βαθμολογική ανάγκης. Εννιά σούπερ μάχες που ξεκινούν με τον Ατρόμητο και θα συνεχίσουν συνεχόμενα με Πανιώνιο και Παναιτωλικό. 

#Πήρε πολλά  φλας πάνω του στη συμπρωτεύουσα με τα γκολ και τις εμφανίσεις του ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που αγωνίζεται δανεικός στον ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ. Στην Κρήτη είχε έλθει ως σούπερ ταλαντούχος. Επί Ίβιτς στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην εθνική έπαιζε στο αριστερό άκρο. Στον ΟΦΗ από δεξιά. Οι δηλώσεις του: «Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Πιο ώριμος, πιο έτοιμος και πιο σίγουρος για να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Καμιά φορά βλέποντας από απόσταση τα πράγματα καταλαβαίνεις τι πήγε λάθος και πλέον νιώθω πως με οδηγό τη φετινή χρονιά, θα καταφέρω να εκπληρώσω τον στόχο μου».

#Ποιος είπε ότι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας που αγωνίζονται στο εξωτερικό, αντιδρούν για την έδρα του Παγκρητίου, επειδή θα έχουν μία πτήση παραπάνω στα ταξίδια τους, πήγαινε-έλα, χρεώνοντάς το ως παραπάνω ταλαιπωρία;

#Ούτε αυτό το δημοσίευμα για το «πάρτι των προσλήψεων» με τις προκλητικές αμοιβές στην ΕΠΟ, δεν θα έχει απάντηση από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Τρομάζει το μάτι σου από τα ποσά, όταν ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι τόσο χαμηλά. Αλλά όταν ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής παίρνει 22.000 το μήνα, τι να πεις για τον Ισπανό ψυχοθεραπευτή Μαρίν με το μηνιάτικο των 14.103 ευρώ, βρέχει χιονίσει; Ότι είναι πιο νέος στις προσλήψεις; Να ήταν μόνο αυτοί καλά θα ήταν, βλέποντας όμως και κάποιους «εξυγιαντές» της πένας, του λόγου ή αυλικούς υπουργείων, γυρνάς στην πλάτη και απορρίπτεις.

#Προσθέτει διαρκώς παράσημα στην προπονητική του καριέρα. Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, ανέλαβε το ανέλπιστο και του έδωσε προοπτική και όραμα! Στην έκτη θέση του πίνακα της Football League ο «Καραϊσκάκης». Ήρωας!

#«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως δεν μπορούν να δοθούν δυο τόσο ξεκάθαρα πέναλτι». Είναι τόσο δύσκολο, άραγε να συμβεί στα ελληνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα;

#Τα «gossip» ρεπορτάζ, δεν χωράνε σε στιγμές που η ομάδα έχει ζωτική ανάγκη την βαθμολογική της επιβίωση στην κατηγορία.  Συγκέντρωση μεγάλη θέλει, πίστη ατρόμητη στο υπόλοιπο του 2018 και ενίσχυση που θα σκορπίσει τα «σύνδρομα» με το μπαίνει ο νέος χρόνος.

#«Χρειαζόμαστε έναν καλό χαφ. Βρείτε τον. Δεν θα κάνω εγώ τον σκάουτερ. Τρέχουν τόσα πράγματα γύρω από την ομάδα. Πάρτε επιτέλους πρωτοβουλίες και αποφάσεις και προχωρήστε». Δεν έχει δίκιο ο Μελισσανίδης; Έχει. Τον σκάουτερ θα κάνει; (Όταν φταίνε πάντα οι άλλοι…)

#Ποιος τους είχε πει θα σας κυνηγήσω μέχρι που δεν πάει και εκείνοι του είχαν βγάλει ευχαριστήριο για τη φιλοξενία;

#Ο Απόλλων Σμύρνης, νίκησε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News