"Γηπεδούχος" ο ΟΦΗ με Μπούση στη μάχη με τον Αστέρα Τρίπολης!

Απόψεις
"Γηπεδούχος" ο ΟΦΗ με Μπούση στη μάχη με τον Αστέρα Τρίπολης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Γηπεδούχος» στην Πελοπόννησο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης και δη στη γειτονική του Αρκαδία που αναδύει έντονο άρωμα Παλυβού! Ο ιδιοκτήτης της κρητικής ομάδας, έμεινε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού –παρά τις έντονες επαγγελματικές του υποχρεώσεις του στην Αμερική- για να το ζήσει ζωντανά με τις αισθήσεις του! Εμπνέοντας φυσικά με την παρουσία του την κρητική αποστολή στη μάχη που δώσει στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», μαζί με τον Άγγελο Παλυβό, τον Ηλία Πουρσανίδη και τον Γιάννη Σαμαρά!

Είναι θετικά τα συναισθήματα εν όψει του αγώνα Αστέρα Τρίπολης – ΟΦΗ και αυτό γιατί πρόκειται για αναμέτρηση δυο καλών ομάδων του πρωταθλήματος, που μπορεί να έχουν «ταλαιπωρηθεί» στη βαθμολογική τους πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά βρίσκονται –πιστεύουμε και οι δύο- σε καλή φάση να αναμετρηθούν μέχρι εσχάτων για τους βαθμούς!

Σημεία που «ενώνουν» για να σκεφτεί ο καθένας με πολιτισμό, ότι θα ισχύσει πλήρως το «ενενήντα λεπτά αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο», σε μια μάχη που θα τα δώσουν όλα για τους βαθμούς.

«Ντυθείτε καλά»!

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι από τις ομάδες που έχουν πάγια θέση να διεξάγονται οι αγώνες στην έδρα του με φιλάθλους και των δύο αντιπάλων. Γι’ αυτό και δεν έτυχε εμποδίων η μετακίνηση των φίλων του ΟΦΗ για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους στο παγερό «Θ. Κολοκοτρώνης» που στην κακοκαιρία δεν παλεύεται. Θα ντυθούν καλά τα παιδιά που θα κάνουν αυτό το ταξίδι και θα θερμάνουν (μαζί με τον πρόεδρο) με την παρουσία τους τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες με τον Παράσχο πάντως, δεν έχουν κοπάσει τις (ανώριμες) αντιδράσεις ορισμένων φιλάθλων των γηπεδούχων με συνέπεια την αντίδραση χτες της ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση απέναντι σε αυτή τη μερίδα οπαδών (Ξέσπασμα Κενέ).

«Είναι για να σπάνε»

Οι παραδόσεις (ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Τρίπολη στο πρωτάθλημα) και τα σερί (3 στα 3 με Παράσχο ο Αστέρας), είναι για να σπάνε και στον ΟΦΗ το έχουν ως επιπλέον κίνητρο στην όντως δύσκολη αποστολή τους, αποφασισμένοι όπως δείχνουν στην προετοιμασία της εβδομάδας να κυνηγήσουν το καλύτερο!

Διαβάστε: Αισιόδοξος ο Παπαδόπουλος, 12ος παίκτης ο κόσμος του ΟΦΗ στην Τρίπολη

-Αυτή η σημαντική εκτίμηση του Νίκου Παπαδόπουλου στις δηλώσεις του πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης «Νιώθουμε καλύτερα μετά τον Παναθηναϊκό…» αποτελεί την αιχμή του δόρατος στο στόχο της κρητικής ομάδας στη μάχη του «Θ. Κολοκοτρώνης» και δένει πολύ με την παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ, εκεί!

-Ο προπονητής του ΟΦΗ έχει βρει ολοκληρωμένο έδαφος πλέον να εστιάζει σε όλο το φάσμα της αγωνιστικής δραστηριότητας της ομάδας του, σε σχέση με την «αναγκαιότητα» που προηγήθηκε για προβλήματα που σκίαζαν και απαιτούσαν λύσεις σε άλλους τομείς της. Ωφέλιμη διαφορά για τον ίδιο και την ομάδα…

-Από τα ίδια μέρη της Αρκαδίας ο Μποροβήλος με την καταγωγή της οικογένειας Παλυβού; Γείτονες σίγουρα με τον Μπούση! Κι ο Καϋμενάκης δεν έχει τυχαία το «–άκης» στο επώνυμό του παρά την καταγωγή του από την Κάλαμο. Η ευρύτερη περιοχή πάνω και κάτω από την Αργολίδα, βρίθει από Κρητικούς (σε καταγωγή). Μεγάλη ιστορία και στο Ναύπλιο, ειδικά όμως στο αγαπημένο και όμορφο Τολό!

-Ο ΟΦΗ δεν μπορεί παρά να επιτύχει στο δρόμο που του αξίζει να πορεύεται. Η δυναμική του και η δυναμική των ανθρώπων που είναι δίπλα του, δεν μπορούν παρά να φέρουν καλά αποτελέσματα. Για αυτό και η στήλη εκφράζει εξ αρχής την αισιοδοξία και την πίστη της. (Ας προσέχουμε ότι καλό που έχουμε).

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ανθρώπους όπως αυτούς που οδηγούν τον ΟΦΗ. (Οι μικροπολιτικές θεωρήσεις βγαίνουν εμφανώς οφσάιντ!)

-Γοητευμένος με ότι αντίκρισε στο ΒΑΚ μετά από πολύ καιρό ο πρώην δραστήριος παράγοντας του ΟΦΗ Γιώργος Μαρής. Τα είπε με τον Ηλία Πουρσανίδη και πιστεύουμε ότι άφησε ικανοποιημένο τον γενικό διευθυντή, στο «θέμα» που τους απασχόλησε. Είχαμε καιρό να τον εντοπίσουμε πάντως εκεί!

-Τρεις δηλώσεις από και προς κορυφαία πρόσωπα του ποδοσφαίρου, που διαβάσαμε σε ρεπορτάζ ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης:

-«Έχω παίξει με τους Ζιντάν, Ανρί και Ρικέλμε, αλλά και με τον Ροναλντίνιο και τον Κριστιάνο, αλλά ο Μέσι έχει κάτι που κανένας άλλος δεν έχει! Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος στην ιστορία, αλλά υπάρχουν λίγοι όπως αυτός!» (Ρόμπερτ Πιρές)

-«Το ποδόσφαιρο είναι ένας μικρόκοσμος της κοινωνίας... Πρέπει να γίνουν περισσότερα στην κοινωνία μέσα από την εκπαίδευση των νέων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εξάλειψη του ρατσισμού από το ποδόσφαιρο» (Ρίο Φέρντιναντ)

-Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα έπρεπε να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο για ένα χρόνο για να επαναπροσανατολιστεί…» (Αντρέι Καντσέλσκις).

Διαβάστε: «Ο Μέσι έχει κάτι που κανένας άλλος δεν έχει»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News