default-image

«Ο Μέσι έχει κάτι που κανένας άλλος δεν έχει»

Απόψεις
«Ο Μέσι έχει κάτι που κανένας άλλος δεν έχει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μέσι μπορεί να έχει ήταν μόλις  πέμπτος στο 2018 στο διαγωνισμό της «Χρυσής Μπάλας», αλλά ο Γάλλος διεθνής Ρόμπερτ Πιρές εξακολουθεί να πιστεύει ότι έχει μια ποιότητα που κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δεν διαθέτει.

«Έχω παίξει με τους Ζιντάν, Ανρί και Ρικέλμε, αλλά και με τον Ροναλντίνιο και τον Κριστιάνο, αλλά ο Μέσι έχει κάτι που κανένας άλλος δεν έχει! Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος στην ιστορία, αλλά υπάρχουν λίγοι όπως αυτός!»

Ο Πιρές  απολάμβανε μια διακεκριμένη καριέρα και κέρδισε πολλούς σημαντικούς τίτλους τόσο σε κλαμπ όσο και σε διεθνές επίπεδο με τη Γαλλία, την  Άρσεναλ και τη Μασσαλία παίζοντας μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου. Αναμφισβήτητα επικεφαλείς ήταν οι συμπατριώτες  του Ζιντάν και Ανρί, με τους οποίους κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998.

«Να απομακρυνθεί για ένα χρόνο ο Μουρίνιο…»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα έπρεπε να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο για ένα χρόνο για να επαναπροσανατολιστεί δήλωσε ο πρώην "κόκκινος" Αντρέι Καντσέλσκις.

Για τον Καντσέλσκις (36 γκολ σε 162 παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ, κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Λιγκ και ένα FA Cup), οι σκληροί αντίπαλοι της Μ.Γ. βρίσκονται σε διαφορετική κατηγορία τώρα που ο Μουρίνιο χρειάζεται να αναλάβει την ευθύνη για τα φτωχά αποτελέσματα της σεζόν.

«Θέμα παιδείας ο ρατσισμός στο ποδόσφαιρο»

Ο Ρίο Φέρντιναντ πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα στην κοινωνία μέσα από την εκπαίδευση των νέων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εξάλειψη του ρατσισμού από το ποδόσφαιρο.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένας μικρόκοσμος της κοινωνίας... Χρειάζεται παιδεία και η κοινωνία δεν ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο», είπε ο Ρίο Φέρντιναντ αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος υπέστη ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας προέτρεψε τις αρχές του ποδοσφαίρου να κάνουν περισσότερα μέσα από «εκστρατείες» για να βοηθήσουν στο να αλλάξουν αυτές οι ρατσιστικές νοοτροπίες και οι πεποιθήσεις στον κόσμο. «Ας ενθαρρύνουμε τους παίκτες να μιλούν για ρατσιστικές κακοποιήσεις. Θα είναι καλό..." πρόσθεσε.

Η Ατλέτικο Παραναένσε κατέκτησε το Sudamericana

Η Ατλέτικο Παραναένσε πανηγυρίζει, από σήμερα τα ξημερώματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, την κατάκτηση του Copa Sudamericana (σ.σ. το Europa League της Νότιας Αμερικής), τον πρώτο διεθνή τίτλο στην 33χρονη ιστορία της. Η ομάδα της Βραζιλίας στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης στην Κοριτίμπα νίκησε στα πέναλτι με 4-3 την Τζούνιορ Μπαρανκουϊλα και κατέκτησε το τρόπαιο, καθώς στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, όπως και στον πρώτο τελικό στην Κολομβία. Η ομάδα της Βραζιλίας με την κατάκτηση του τροπαίου θα λάβει μέρος στο Copa Libertadores της επομένης περιόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News