default-image

Η "Χρυσή Μπάλα" στον Λούκα Μόντριτς, αποκάλυψε το "Once Cero"

Απόψεις
Η "Χρυσή Μπάλα" στον Λούκα Μόντριτς, αποκάλυψε το "Once Cero"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού "Onda Cero" Έκτορ Φερνάντεζ αποκάλυψε ποιός θα κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» την ερχόμενη Δευτέρα στην ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από το "France Football".

Σύμφωνα με τον Χερνάντεζ, η "Χρυσή Μπάλα" θα πάει στα χέρια του Λούκα Μόντριτς, που προηγουμένως αναδείχτηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς από τη FIFA και έλαβε το βραβείο από την UEFA ως καλύτερος παίκτης της σεζόν στο Champions League.

Μόντριτς θα κερδίσει την "Χρυσή μπάλα", ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι δεύτερος και ο Αντουάν Γκριεζμάν - τρίτος". Εφόσον επιβεβαιωθεί επίσημα για πρώτη φορά από το 2008 η "Χρυσή Μπάλα" δεν θα έχει κάτοχο τον Ρονάλντο ή τον Μέσι. Οι δύο κυρίαρχοι παίκτες της εποχής μας, είχαν για 10 χρόνια κοινή ηγεμονία αφού έλαβαν από πέντε χρυσές μπάλες.

Η πρώτη υποψηφιότητα για την "Χρυσή Μπάλα" στο πρόσωπο του Μόντριτς έγινε μετά την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Μουντι'αλ της Ρωσίας, ο Μόντριτς βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο τελικό και το ανεπιτυχές παιχνίδι με τη Γαλλία στον τελικός και αυτό αύξησε τις πιθανότητες του να κερδίσει το κύριο ατομικό βραβείο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News