Το 50% των γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ είναι από στημένες φάσεις!

Απόψεις
Το 50% των γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ είναι από στημένες φάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε πολύς λόγος για τις στατικές φάσεις που ο ΟΦΗ δέχτηκε τα δύο γκολ από τον Άρη. Ακούστηκαν αιτιολογίες συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών, αλλαγή στάτους μετά το περιστατικό υγείας με τον Βουό, ζήτημα ικανότητας και άλλα.

Οι στημένες φάσεις αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα της κρητικής ομάδας, καθώς από τα 18 γκολ που έχει δεχτεί στο πρωτάθλημα, τα μισά ακριβώς (9) είναι είτε από κόρνερ (3), είτε από φάουλ (6), ήτοι 50%. Με Πανιώνιο, με Παναιτωλικό, με ΠΑΟΚ, με Ξάνθη, με ΑΕΚ δύο, με Λεβαδειακό, με Άρη δύο… Οι αποκαλούμενες στατικές φάσεις, απαιτούν σίγουρα βαθιά προετοιμασία και οι αριθμοί του ΟΦΗ, δείχνουν ότι απαιτείται περισσότερη δουλειά στην προετοιμασία και τις προπονήσεις.

Ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα, διαθέτει παίκτες με υψηλή ποιότητα σε πλειάδα μάλιστα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, είχε δύναμη και πάθος να ανατρέψει την σε βάρος του κατάσταση, τα δοκάρια όμως δεν μετρούν γκολ. Ο ΟΦΗ ήταν ανεπαρκής να το αντιμετωπίσει σε μια χρονική διάρκεια που οι παίκτες του έπρεπε να δείξουν με αυτόματη λειτουργία να το διαχειριστούν. Περίπτωση να «τρώνε» ακόμη και τη μπάλα δεν υπήρξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News