Η ωραιότερη μεταγραφή, δεν είναι άλλη...

Απόψεις
Η ωραιότερη μεταγραφή, δεν είναι άλλη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Έχουν ενταθεί οι κεντρικές αρθρογραφίες να επιστρέψει η εθνική στο «Καραϊσκάκης», με έξτρα επιχείρημα «Μη τυχόν πει κανείς ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να λύνει και δένει σε όλα…»

-Αχ Ελλάδα μου, μετά τις κακές σου εμφανίσεις και τη φτωχή σου συγκομιδή, σε έκαναν να βρεθείς στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας του Euro 2020. Παρηγοριά η...Γερμανία που έπεσε στο δεύτερο!

-Είναι δυνατόν να περιμένουν ανάκαμψη, όταν λέγεται πως είναι "κοινό μυστικό" ότι ο Αναστασιάδης ήταν χατίρι του Ιβάν, για να επιδείξει την ισχύ μέσα στους πόλους της ΕΠΟ; -Τραγικό, αν είναι αληθινό;

-Αλλά τι ψάχνουμε, όταν τα σκάνδαλα είναι απανωτά σε έναν κόσμο μονόφθαλμο στη δικαιοσύνη και κουτσό στη δεοντολογία: Ο δικαστής της Επιτροπής Δεοντολογίας της FIFA, Σούντρα Ρατζού, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του Διεθνούς Κέντρου Διαιτησίας της Ασίας (AIAC), ύστερα από τη σύλληψή του με την υποψία της διαφθοράς! (Θυμάστε και τον άλλο που κατήγγειλαν οι αθλητές στο CAS;)

-Θα μας τρελάνουν και με το VAR. Ο βουλευτής διαιτητής λέει θα το έχουμε στον τελικό και από την ΕΠΟ επιμένουν από του χρόνου και βλέπουμε.

-Μεγάλη η παραγωγή στον Εργοτέλη, Πλεσίτη! Και κρατάει χρόνια αυτή η ωραία κολόνια! Μετά από τόσα «report» που έχουν προηγηθεί με ονόματα και ονόματα, έρχεται άλλο ένα εντυπωσιακό (μετά τον Ιατρούδη) από δημοσίευμα από την «Daily Mirror» "Πάνω από πέντε εκατομμύρια λίρες (δηλαδή 5.600.000 ευρώ) η Γουέστ Χαμ για Κούτρη"

-Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο σύλλογος του Λονδίνου μπορεί να επενδύσει για τον διεθνή αριστερό μπακ 5.000.000 λίρες, δηλαδή 5.600.000 ευρώ. (Και σκέπτεσαι, ξανά, πόσο διορατικός είναι με τους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης!)

-Σαν τη μεταγραφή πάντως του Παναθηναϊκού με την Αθηνά Κοΐνη  στον στίβο δεν έχει άλλη… Θα παραμιλάει ο πλανήτης με την όμορφη 26χρονη δρομέα μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, αν προκριθεί –της ευχόμαστε- στην Ολυμπιάδα του 2020!

Ας μείνουμε λίγο εδώ, για την χαρακτηριζόμενη σε άφθονα αφερώματα ως την Ωραιότερη Ελληνίδα Αθλήτρια όλων των εποχών!

"Δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων με καταγωγή από την Αιθιοπία υπέγραψε στο τμήμα στίβου των «πράσινων» το οποίο δυναμώνει και πάλι.Το βιογραφικό της είναι πλούσιο και από το 2011 έχει να επιδείξει σπουδαίες επιτυχίες στα 1.500 μ. και στα 3.000μ. στιπλ αφού ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδας Νέων ενώ είναι και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στις νεάνιδες. Επιπλέον βρίσκεται μέσα στα μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα γυναικών."

-Και μια αυτοσύσταση από το διαδύκτιο: "Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στον Καναδά, όπου η μητέρα μου δούλευε σε ένα εστιατόριο. Με έκανε πολύ μικρή, στα 17 της. Είχε φύγει από το σπίτι της στα 13, όπως και τα επτά από τα οκτώ συνολικά αδέλφια της, που διασκορπίστηκαν ανά τον κόσμο - από την Ιερουσαλήμ έως τις ΗΠΑ. Από το δικό της σόι πήρα τον σωματότυπό μου. Μέχρι τα 15 μου, πάντως, ήμουν πολύ κοντή, μετά πήρα ύψος”.

-Δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, προς γενική αθλητική χρήση: «Έχοντας τον προπονητή σου να σε εμπιστεύεται και να σε αφήνει να παίζεις... αυτό δίνει σε όλους εμπιστοσύνη»    (Με την επιτυχία επί των Νάγκετς (104-98), οι Μπακς έφτασαν στο 8-1 μέσα στην έδρα τους, κάτι που είχαν να κάνουν 28

-Σφίγγουν... τα πορτοκάλια οι Κινέζοι. Πάνε εκείνα τα υπέρογκα ποσά για Ευρωπαίους «αστέρες» στο ποδόσφαιρο.  Μεταγραφές άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ έχουν βαρύ φόρο, ενώ κάθε σύλλογος κινείται πλέον με ανώτατο μισθολογικό όριο (salary cap), και υποχρεωμένος να έχει στο ενεργό δυναμικό του, τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή ηλικίας κάτω των 23 . -Χαλάλι πάντως η "κατοστάρα" κάθε μήνα που έπαιρνε ο Κάρλος Τέβες για να παίζει στην Σενχούα...

-Ο Γιώργος Πετράκης μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Η ομάδα του ήταν καλύτερη στο Χανιώτικο ντέρμπι και βρίσκει πάτημα να δικαιωθεί και φέτος με την δουλειά του στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

- Όλη η προσοχή είναι στραμμένη, τώρα, στα εκδοτήρια...

Η FOOTBALL LEAGUE ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Έτσι είναι αυτό το πρωτάθλημα…

Αυτό είναι το πρωτάθλημα της Football League. Μην σας παραξενεύει κανένα αποτέλεσμα. Κλειστή η φάση. Το δημοφιλέστερο σκορ άλλωστε με 18% είναι το 1-0 και έχει καταγραφεί σε επτά ματς. Ακολουθεί το 2-0 με 15% (έξι ματς). Στον αντίποδα και για να σπάει η μονοτονία το 0-0 έχει καταγραφεί μόλις σε τρία ματς (8%).Σε πέντε αγωνιστικές οι μόνες ομάδες που έχουν διψήφιο αριθμό γκολ υπέρ, είναι οι χτεσινοί μονομάχοι της κορυφής: Βόλος 13 - Εργοτέλης 10! Η πλειοψηφία έχει πετύχει από 2 έως 5 γκολ, σύνολο!

Το άκρον άωτον είναι ότι ο Απόλλων Πόντου που νίκησε χτες τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό, μόλις πέτυχε εκεί το νούμερο 2 γκολ του στο πρωτάθλημα κι αυτό στο 93’! Αλλά αυτό είναι το πλάνο του Καλαϊτζίδη.

Παίζει σίγουρα πίσω κι αν του κάτσει η ευκαιρία τον βλέπεις επικίνδυνα μπροστά, με το γιο του πιο δασκαλεμένο από τους άλλους, να παραβιάζει χτες την εστία. Το είδαμε και στο ματς με τον Εργοτέλη, αλλά εκεί δεν τους έκατσε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News