default-image

Ο Μπαπέ για τον... τέλειο παίκτη και οι συγκρίσεις με τον Πελέ

Απόψεις
Ο Μπαπέ για τον... τέλειο παίκτη και οι συγκρίσεις με τον Πελέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Μπαπέ αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι ESPN, ότι δεν είναι πολύ χαρούμενος όταν τον συγκρίνουν συχνά με τον Βραζιλιάνο θρύλο Πελέ.

Η "εξομοίωση" αυτή έχει αρχίσει να αποκτά έναν παγκόσμιο "καταναλωτισμό", επειδή έχει φτάσει στην κορυφή της απόδοσης σε νεαρή ηλικία. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Μπαπέ θα ξεπεράσει τα επιτεύγματα του Πελέ, αλλά ο ίδιος παρότι παραδέχεται ότι τον κολακεύει η σύγκριση, πιστεύει ότι τώρα είναι υπερβολικό επειδή ο Πελέ είναι ένας και μοναδικός παίκτης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, αλλά είναι επίσης δύσκολο να συγκριθεί κάποιος μαζί του, γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει ό,τι έκανε ο Πελέ. Υπήρχε μόνο ένας και θα υπάρχει μόνο ένας και θα είναι πάντα αυτός. Είναι κολακευτικό, αλλά δεν δίνω ιδιαίτερη προσοχή, γιατί δεν θα είμαι ποτέ σαν αυτόν» είπε.

Εξέφρασε ακόμη και τα εξής σημαντικά από το "θέλω" του:

«Θα ήθελα να έχω το αριστερό πόδι του Μέσι, το δεξί του Νεϊμάρ, τη νοοτροπία του Κριστιάνο Ρονάλντο και την κλάση του Μπουφόν» δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε: «Με αυτά τα στοιχεία έχεις τον τέλειο παίκτη».

Ερωτηθείς σχετικά με το πρόσωπο, με το οποίο θα επέλεγε να περάσει μία ημέρα, ο Κιλιάν Μπαπέ κατέστησε σαφές ότι θα ήθελε να είναι με ένα διάσημο ποδοσφαιριστή, ενώ ανέφερε τον «Αρσέν Βενγκέρ ή τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο», σαν δύο από τα ινδάλματά του από το χώρο του ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News