H Σχολή Ποδοσφαίρου του Εργοτέλη και ο δάσκαλος «Νίκκι»!

Απόψεις
H Σχολή Ποδοσφαίρου του Εργοτέλη και ο δάσκαλος «Νίκκι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

(Από τις πιο στοχαστικές του δηλώσεις έκανε χτες ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου, αφιερωμένες στον Εργοτέλη, μετά το χτεσινό ματς καταλήγοντας στη ευχή να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα!. «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που είχε επιθετικότητα, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιξε κι ελπίζω να ανέβει κατηγορία». Το είπε σίγουρα, γιατί η ποδοσφαιρική ποιότητα του Εργοτέλη υπερβαίνει τη Football League και είναι δυσεύρετη σε σχέση με (πάρα) πολλές ομάδες στη Super League.)

Οι τοποθετήσεις του Νίκκι Παπαβασιλείου την Κυριακή στο «Έξτρα Σπορ», πιστοποιήθηκαν ανά το πανελλήνιο για το έργο που γίνεται υπό την ευθύνη του, στον εξαιρετικό Εργοτέλη. Ο τρόπος όπου κάθε πάσα έχει τον στόχο της ή μέσα από τις σκηνές φάσεων που μαρτυρούν δουλειά σε βάθος…

Αντιμετωπίζοντας στα ίσα την πιο δυνατή ελληνική ομάδα, ο Εργοτέλης έμοιαζε με Σχολή ποδοσφαίρου υψηλής στάθμης κάνοντάς το παραστατικό με την ορμή και τις δεξιοτεχνίες των παικτών του!

«Να έρχονται με χαρά, να μαθαίνουν, να δημιουργούν νοοτροπία και χαρακτήρα που μπορεί να τους ωθήσει σε μια καλή καριέρα. Είναι παιδιά σε μια ηλικία που δένουν με τη φιλοσοφία μας να λειτουργούμε (και) σαν μια σχολή ποδοσφαίρου που βγάζει παίκτες που μπορούν να σταθούν σε υψηλά επίπεδα. Έχουμε παιδιά με μεγάλο ταλέντο και μεγάλο ταβάνι στην εξέλιξή τους…» (Νίκκι Παπαβασιλείου, προπονητής Εργοτέλη, στην εκπομπή Έξτρα Σπορ της Κρήτη TV».

Ο ίδιος ο «Νίκκι» βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο προπονητικής ωριμότητας, με πίστη και αυτοπεποίθηση σ’ αυτό που κάνει (διότι το γνωρίζει πολύ καλά), έχοντας αφομοιώσει παραγωγικά σπουδαίες παραστάσεις από τα ποδοσφαιρικά του χρόνια, τις επιτυχημένες του Ακαδημίες, τις συμμετοχές του στις επιτροπές αξιολογήσεων της UEFA, τις επαφές του με σπουδαία πρόσωπα στον τομέα της ανάπτυξης, από τους πάγκους ομάδων όπως η Σλόβαν, μέσα από σπουδές που… σε «τερματίζουν» από τα διπλώματα FIFA, τη δουλειά του στη μετάδοση  μυστικών του Goerver, σε παίκτες και προπονητές…

Και πάρα πολλά άλλα, που συνθέτουν την εικόνα ενός σοβαρού ανθρώπου του ποδοσφαίρου, που δεν κρέμασε τα παπούτσια του για να κάνει τον έμπορο της Βενετίας, ή να ζει με το παρελθόν του, αλλά για να προσφέρει στο μέλλον!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News