default-image

Ο Τσέφεριν μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της UEFA

Απόψεις
Ο Τσέφεριν μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της UEFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της UEFA, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 43ου Κογκρέσου της UEFA, στις 7 Φεβρουαρίου 2019 στην Ρώμη, με τον Σλοβένο παράγοντα και νυν πρόεδρο της UEFA, να αναμένει απλά το ποσοστό που θα λάβει από την εκλογική διαδικασία. Μεταξύ των υποψηφίων για μέλος στο συμβούλιο της FIFA θα είναι ο πρόεδρος της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γεώργιος Κουμάς.

Οι υποψηφιότητες όπως ανακοινώθηκαν σήμερα από την UEFA

- Για την προεδρία της UEFA (τετραετής θητεία): Αλεξάντερ Τσεφερίν (Σλοβενία)

- για την αντιπροεδρία της FIFA (τετραετής θητεία): Τσανί Σαντόρ (Ουγγαρία)

- για την αντιπροεδρία της FIFA (τετραετής θητεία, από την βρετανική ένωση): Κλαρκ Γκρεγκ (Αγγλία), Μάρτιν Ντέιβιντ (Β. Ιρλανδία)

- για μέλος του συμβουλίου της FIFA (τετραετής θητεία): Γκρίντελ Ρέινχαρντ (Γερμανία)

- για μέλη στο συμβούλιο της FIFA (διετής θητεία): Φερνάντο Γκόμεζ (Πορτογαλία), Γιώργος Κουμάς (Κύπρος).

Κίτρινη κάρτα στον προπονητή!

Η θέσπιση της κίτρινης κάρτας για τους προπονητές έρχεται ως μια ακόμη αλλαγή στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου από το Διεθνές συμβούλιο κανονισμών (ΙFAB), που θα συνεδριάσει εκ νέου στη Γλασκώβη στις 22 Νοεμβρίου. Μία μέση λύση, προκειμένου να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες πριν την άμεση αποβολή.

Επίσης θα συζητηθεί η έξοδος του παίκτη στην αλλαγή από το πλησιέστερο σημείο, η αλλαγή της μπάλας μεταξύ τερματοφύλακα-παίκτη εντός μεγάλης περιοχής, η απαγόρευση των αλλαγών στις καθυστερήσεις και η λήξη της φάσης στην εκτέλεση πέναλτι, εάν αποκρούσει ο τερματοφύλακας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News