Η… ταλάντωση πάντως είναι συνήθης στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Απόψεις
Η… ταλάντωση πάντως είναι συνήθης στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τώρα οι... νεόπλουτες ηγεσίες του  ελληνικού ποδοσφαίρου, στοχοποιούν δημοσιογράφους (Σαντοριναίο και Γάτα), χρεώνοντας τους «υποτιμητική κριτική» στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Το κάνουν οι ίδιοι που είχαν σημαία να καταδικάζουν αυτές τις πρακτικές όταν ήταν στην απέξω. Όταν βγεις στην εξουσία, το «δάσκαλε που δίδασκες…» πάει σύννεφο. Σημείωση: Ο επόπτης στο περιβόητο τελικό του Βόλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Γιώργος Καλφόγλου, το σύστημα ΚΕΔ τον επέλεξε παρατηρητής διαιτησίας 3ης κατηγορίας! "Προφανώς για να ελέγχει τα οφσάιντ", όπως σχολιάζει ορθά ο Κυριάκος Θωμαίδης.-

Όπως και οι "Δανεικοί"

Ιδού ο καθρέπτης των κύριων χαρακτηριστικών του ελληνικού πρωταθλήματος. Η αγωνιστική ξεκινάει σήμερα με το ντέρμπι κορυφής, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ και οι στοιχηματικές αποδόσεις μαρτυρούν την ευτέλεια του επιπέδου, όταν ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η νίκη του Ατρομήτου πληρώνει 6.50, η νίκη του ΠΑΟΚ 1.61 και η ισοπαλία 3.40, καθώς και αυτή εκτιμάται από τους μπουκμέικερς, πολύ δύσκολη για να συμβεί.

Κατάντια που έχει περάσει στον φίλαθλο κόσμο με την ιστορία των δανεικών του Ατρομήτου (Κουλούρης, Χατζηησαϊας, Γιαννούλης) από τον ΠΑΟΚ, που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς.

Η αποτίμηση λοιπόν των εταιρειών είναι ορθή, αναδεικνύοντας το αυτονόητο "αθέμιτο" του πράγματος. 

-Να λοιπόν γιατί δεν προχώρησαν στη δημιουργία των πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή των β΄ομάδων και την αντιμετώπιση των «δανεικών» (όταν το είχε παρακάνει ο Ολυμπιακός με το μισό πρωτάθλημα), παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ επί του προηγούμενου διοικητικού καθεστώτος στην ΕΠΟ ήταν θερμός υποστηρικτής.

Θέλουμε το Μουντιάλ! - Θέλουμε το Μουντιάλ!

-Άντε να πάρουμε το Μουντιάλ του 2030 (πέρα από το… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε), με την προτροπή του Αλέξη Τσίπρα να διεκδικήσουν τη διοργάνωση του 2030 με κοινή πρωτοβουλία, η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Σερβία και η Ρουμανία.

Αν... κατατεθεί η κοινή αυτή υποψηφιότητα θα βρει μπροστά της την άλλη κοινή υποψηφιότητα Αργεντινής, Παραγουάης και Ουρουγουάης (η πρώτη που διοργάνωσε Μουντιάλ) και πιθανότατα την Ιρλανδία που εξετάζει κοινή υποψηφιότητα με Αγγλία, Σκωτία και Βόρεια Ιρλανδία, ή το «γκρουπ» με τις Αλγερία, Τυνησία και Μαρόκο που εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν και αυτές.

Έχει κάνει δουλειά τελευταία πάνω σε αυτή την "κοινή υποψηφιότητα" ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης το τελευταίο διάστημα, αλλά η ιδέα όπως τονίζεται από σερβικά μέσα για τη διεκδίκηση του Μουντιάλ, προέρχεται από τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

(Περίμενε πρώτα να εναρμονίσεις τη νομοθεσία σου με τους κανονιμούς της FIFA...)

Εδώ τα πρωταθλήματα τα ορίζει η Αστυνομία!

-Μετά την ανάμειξη της πολιτικής ηγεσίας στα ενδότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου και το θέατρο σκιών των ξένων ακριβοπληρωμένων τοποτηρητών αλά «τρόικα» (σ.σ.: «Θεσμοί»!) χωρίς να αλλάξουν κάτι προς το καλό (αντιθέτως…), τα ελληνικά πρωταθλήματα θα αναλάβει να τα διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία.

-Κανονικά θα έπρεπε να βγάλουν ανακοινώσεις και οι άλλες ομάδες της Κρήτης για την απαγόρευση της εκδρομής του Εργοτέλη στα Χανιά. Γιατί άραγε; Επειδή η μία ψήφισε τον «καλό» του ενός και η άλλη του άλλου στις εκλογές της Football League. Υπάρχει άλλος λόγος;

-Η… ταλάντωση πάντως είναι συνήθης!

"ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ"

-Τρελαίνεται ο Γκατούζο, όχι γιατί η Μίλαν επί των ημερών του στην τεχνική ηγεσία, δέχθηκε για 10ο σερί αγώνα γκολ στο πρωτάθλημα αλλά γιατί ισοφάρισε την απίστευτη αρνητική επίδοση που είχε... το μακρινό 1933. «Μακάβριο»!

-Το ματς για τον ΟΦΗ με τον Απόλλωνα είναι σπουδαίο. Μοιάζει σαν έναν τελικό, χωρίς να είναι, όμως η νίκη είναι εκείνη που θα τον ανεβάσει. Η σειρά των «ανταγωνιστικών» παιγνιδιών είναι διπλά σημαντική.

-Είναι ή δεν είναι υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει; Μήπως είναι και επικίνδυνο για τους ίδιους που αποφασίζουν, χωρίς να κάνουν τον κόπο να μελετήσουν τι έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με παρόμοιου τύπου επιλογές που είναι συν τοις άλλοις και «δαπανηρές»; Σίγουρα δεν σχολιάζονται θετικά.

-Υποσχέσεις Βασιλειάδη στον Ηρόδοτο. Πρόσφατα τον επισκέφτηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και αιτήθηκε έργα που θα στηρίζουν το γήπεδο του Ηροδότου, με τον υφυπουργό να το διαβεβαιώνει ότι θα έχουν την έγκρισή του.

ΣΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΡΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ

Θα γυρίσει πίσω ο Αρμάντο Φουτσίνι;

«Χλωμή» εκτιμάται η επιστροφή του Αρμάντο Φουτσίνι στον Ηρόδοτο μετά την είσοδο του προπονητή της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού στη τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας U23 του Καμερούν, ως άμεσος συνεργάτης του Ριγκομπέρτ Σονγκ. Αυτά τα μηνύματα έχουν σταλεί ήδη μας λένε άνθρωποι της ομάδας και το βάρος της προπονητικής ευθύνης για την ομάδα πέφτει στον Γιώργο Λυρώνη, οποίος έχει σηκώσει μανίκια προκειμένου να βοηθήσει τον Ηρόδοτο στην δύσκολη αποστολή του στο πρωτάθλημα της Football League. Χαίρει άλλωστε της εκτίμησης της διοίκησης και της ομάδας. Ο Φουτσίνι έχει και την τρέλα του μάνατζερ, δραστηριότητα που ασκεί από το παρελθόν... Αλλά, θα δούμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News