Από τον Μιχαήλ, στον Άγγελο...

Ποδόσφαιρο
Από τον Μιχαήλ, στον Άγγελο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Φίλε Γιάννη και μόνο που γράφτηκε το όνομά σου ως συνυποψήφιος με τον Άγγελο και επιλεγέντα για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, φτάνει! Τα υπόλοιπα (…για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα σου) θα τα φροντίσει περισσότερο η Παναγιά …

-Γιατί βάλανε τον Αναστασίου στο «κάδρο», μιας προαποφασισμένης επιλογής, την ώρα που εκείνος πετούσε στη Γαλλία για το ντέρμπι Μαρσέιγ-Παρί; Για να επικρατήσει: Μεταξύ Αναστασιάδη και Αναστασίου…Αναστασιάδης!

-Και για να μην… πουν πως προτιμήσαμε πάλι έναν «δικό μας άνθρωπο», όπως με τον «δικό μας Βαγγέλη» που τον εισηγήθηκε!

-"Το κριτήριο για την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη είναι η εμπειρία του, τόσο σε πάγκο Εθνικής ομάδας, καθώς έχει διατελέσει προπονητής στην Εθνική Κύπρου για επτά χρόνια (2004-2011), όσο και σε μεγάλων συλλόγων".  Θα συμπληρώναμε ότι έχει ικανότητα στην τακτική αντίληψη και βλέπει γήπεδο.

Αναμφισβήτητα μεν έχει αυτό το πακέτο, όμως στο κριτήριο για Έλληνα μετά από 17 χρόνια ήταν για… λόγους ταμείου το οποίο αδειάζουν στο Γουδή, οι Περέιρα και σία.  Βασικό, σίγουρα (κριτήριο) αυτό που περιλαμβάνει ΠΑΟΚ, Βορρά και Ιβάν…

Το προσόν να βάζει στην άκρη, αυτούς των Δημοσίων Σχέσεων και των μανατζαρέων που ροκανίζουν σαν τρωκτικά και διαλύουν τις ομάδες, είναι αντικειμενικό όπως το εξαιρετικό του χαρακτηριστικό να αναλαμβάνει την ευθύνη σε σημείο να… πας από την άλλη!

Ερωτηματικό οι τωρινές βαθιές γνώσεις του για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε τοπ επίπεδο σε ένα προχωρημένο πεδίο όπου τα πείσματα πληρώνονται.

Το μόνο που χωρά ωστόσο μετά την επιλογή του ως νέος τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου είναι η ευχή των Ελλήνων φιλάθλων να τα επιτύχει στο έργο που αναλαμβάνει.

Κάθε Επιτυχία!

-Από τον Μιχαήλ (Μίκαελ) στον Άγγελο! Άμα δεν παίξεις μπάλα Εθνική, τι να σου κάνουν και οι Ουράνιες Δυνάμεις;

Όταν το Βέλγιο είναι Νούμερο 1 στον κόσμο!

Την ...μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν από σήμερα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και οι Βέλγοι διεθνείς, καθώς η εθνική ομάδα της χώρας, βρίσκεται επικεφαλής στην κατάταξη που διατηρεί η FIFA. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 1.733 βαθμούς, μόλις έναν περισότερο από την Γαλλία, ενώ ακολουθούν η Βραζιλία, η Κροατία και η Αγγλία.

Παρά την ήττα στην Φινλανδία για το Nations League, η Ελλάδα παρέμεινε στην 42η θέση με 1.432 βαθμούς, ενώ οι πρώτες δέκα χώρες στην κατάταξη της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι οι εξής:

Η αντίδραση και η… ευχή!

Αναμενόμενη η αντίδραση Λάρισας (τελευταίος σταθμός του Αναστασιάδη το 2016, με προβληματικό φινάλε) και Κούγια, που μιλάει για το «ότι ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας κ. Αναστασιάδης προσελήφθη με μισθό 250.000 ευρώ το χρόνο» και ελπίζοντας ότι θα επιστρέψει στην ΑΕΛ τα 56.000 ευρώ «τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις ανέλαβε ο κ. Γραμμένος, με δικηγόρους το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ανατρέποντας δύο ομόφωνες αποφάσεις, του επιδίκασε να εισπράξει για εργασία ενός χρόνου, την οποία ουδέποτε προσέφερε». Ακολουθεί η ευχή: «Ευχόμαστε να μην ξεσπάσει η τιμωρία στην Εθνική ομάδα»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΕ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΕΑ

Η Football League ακμάζει… στα χαρτιά!

Η ΕΕΑ χορήγησε άδεια συμμετοχής σε όλες τις ΠΑΕ της Football League! Που είναι το άλλο παράξενο, πέραν του προφανούς «από πού τα βρήκες…»; Η απάντηση θα δοθεί από τον αριθμό του πόσες ΠΑΕ θα παραμείνουν ως το τέλος στο πρωτάθλημα. Το φαινόμενο πάντως είναι εξόχως πολιτικό, γιατί αφενός καμία κυβέρνηση δεν έλαβε μέτρα,  απεναντίας πιέζουν για να έχουν να λένε ότι επί της εποχής τους, τα επαγγελματικά πρωταθλήματα λειτουργούν κανονικά! Ανάπτυξη! Όλα ευημερούν…

Τον πολίτη πάντως τον ταράσσουν στη γραφειοκρατία όλες οι Αρχές. Από το δημόσιο μέχρι τους υπερβάλλοντες σε ζήλο Δήμους!

>Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη κι ας πληρώνουν όλα τα έξοδα οι ΠΑΕ που ζητούν ξένους διαιτητές στα παιγνίδια τους. Μέχρι τώρα το έχουν ζητήσει Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης και Ατρόμητος. Η απόφαση της ΕΠΟ να καταβάλει τα επιπλέον έξοδα για την έλευση ξένων διαιτητών, δεν γίνεται να ισχύσει σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, επειδή οι Έλληνες διαιτητές είναι καταχωρημένοι ανάλογα με το ποιος ελέγχει την Ένωσή που προέρχεται ή και άλλα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News