Η επιστροφή Κουναλάκη και το «…πιάτο που τρώγεται κρύο»!

Απόψεις
Η επιστροφή Κουναλάκη και το «…πιάτο που τρώγεται κρύο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Κουναλάκης επαναφέρει το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου στις λίστες ενεργούς διαιτησίας της ΚΕΔ, αφού πέρασε με εξαιρετική επιτυχία τα τεστ και είναι πανέτοιμος να επιστρέψει διευθύνοντας δυνατά παιγνίδια της Football League στη σεζόν που μόλις ανοίγει την αυλαία της!

Η πολύ καλή αυτή είδηση, ενισχύει και τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, όπου ο ικανός διαιτητής επιστρέφει για να σφυρίζει παιγνίδια. Έτσι αλλάζει και το επιχείρημα της μηδενικής παρουσίας του Ηρακλείου και πλέον οι αιτιάσεις θα φορούν το κάτι περισσότερο που δικαιούται η ΕΠΣΗ.

Ο Γιώργος Κουναλάκης, κουβαλώντας την παράδοση του παππού του Γιώργου που έγραψε ιστορία ως διαιτητής FIFA, αλλά και του πατέρα του Κώστα που υπήρξε αξιολογημένος και πρώην πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου, εργάσθηκε μεθοδικά για την πρόοδό του, αλλά και για να δώσει και πόντους στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Καλή επιτυχία λοιπόν!

-Ο ΟΦΗ βρίσκεται ήδη στη ροή της επόμενης μέρας. Το ίδιο και οι προσδοκίες των φιλάθλων. Η επόμενη μέρα, έχει πάρει πάνω της και όλες τις σκιές (κυρίως οικονομικά) που άφησε η προηγούμενη. Από την αργοκίνητη και μη αποτελεσματική πολυμετοχικότητα, ξανά στην ΠΑΕ του επενδυτή! Με το καλό…

-Επιτέλους, όλα δείχνουν πλέον καθαρά ότι το πρωτάθλημα της Football League θα μπορέσει να ξεκινήσει χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, το παραπάνω Σαββατοκύριακο, μετά τις συναντήσεις του Γιώργο Βασιλειάδη με το προεδρείο της διοργανώτριας... Μακάρι να μπορούσε να γίνει αλλιώς και ανεξάρτητα…

-Κάρτα Υγείας Αθλητή: Είπαμε εξ αρχής κάτι διαφορετικό από το ότι υπήρξε εμπλοκή στην εφαρμογή της με την καθυστερημένη επίσημη ενημέρωση των ποδοσφαιρικών σωματείων από την ΕΠΟ;  Στην Ομοσπονδία αποδόθηκε όλη η ευθύνη και στους σχολιασμούς μας.

-Αν κάτι επισημάνθηκε και αφορά την πολιτική κριτική, ήταν η αρχική επιμονή του υφυπουργείου να ισχύσει εδώ και τώρα στις 9 του μήνα. Στη συνέχεια ήλθε η νέα παράταση (μέχρι τις 31/12/2018) που δόθηκε από τον κ. Βασιλειάδη, μετά και τη συνάντηση με τον Γραμμένο, λόγω του προβλήματος, κάτι που θεωρήσαμε αυτονόητο.

-Έτσι το «κάθε άλλη ερμηνεία για τη νέα παράταση στοχεύει μόνο να παραπληροφορήσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις για αλλότριους σκοπούς», επιστρέφεται αυτούσιο στους συντάκτες του υφυπουργείου και ειδικά για το περί «αλλότριων σκοπών».

-Στα… μαλακά έπεσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ή ήταν βαρύ το πρόστιμο (28.000 ευρώ) για την αναφορά του στη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ. Ιδού η απορία! Ο άνθρωπος αυτός έκανε τις δηλώσεις του σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Ρουμανίας σε βάρος της χώρας που "τρώει" ψωμί.

-Όσοι θεωρούν ότι τελείωσαν με τις τρύπες των «στεγανών» τους,  ας έχουν υπόψιν πως οι υπηρέτες τους (των τρυπών των "στεγανών") δεν στερεύουν ποτέ. Φεύγει ο ένας, βγαίνει ένας άλλος…

-Η εκδίκηση στο ποδόσφαιρο έλεγε πάντα ο Μανόλης Τζανής όταν ήταν ενεργά προπονητής «είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο…» (κλασικό ποδοσφαιρικό ρηθέν) εννοώντας στο αγωνιστικό μέρος της ομάδας. Η χρήση όμως που έκανε νέος διοικητικός ηγέτης στον προπονητή της ομάδας, είχε «οικογενειακά» κριτήρια… (Απλά όταν έπαιζαν τα παιδιά του με προπονητή τον συγκεκριμένο, ο τελευταίος δεν τους έδινε τον χρόνο συμμετοχής που ζητούσε ο πατέρας τους… Τώρα τον απέκλεισε από τον χωροχρόνο της ομάδας! Τί συλλογικό κριτήριο, αλήθεια!)

-Το διεθνές  τουρνουά μπάσκετ που ζήσαμε και αυτό τον Σεπτέμβριο στα «Δύο Αοράκια» θα συνεχίσει τη νέα σεζόν με μεγάλες, ωραίες και πλουσιότερες αλλαγές που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους φίλους του αθλήματος. Ήδη εκ των πρωτεργατών του, ετοιμάζεται για την πρώτη αποστολή!

Πρώτο φαβορί η Εθνική…

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, που υποδέχεται σήμερα την Ουγγαρία με την οποία ισοβαθμεί στον όμιλο της, για το Nations League, είναι η ομάδα για την οποία οι στοιχηματικές εταιρείες υπερθεματίζουν ότι είναι φαβορί για την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του τρίτου γκρουπ της διοργάνωσης, ακόμη και από τη νυν πρωτοπόρο Φιλανδία. Μια ματιά στις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες το δείχνει: Ελλάδα 2,50, Ουγγαρία  2,60, Φιλανδία 3,20 και  Εσθονία 71.00!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News