Μέτρησε... αργεντίνικος βαθμός!

Απόψεις
Μέτρησε... αργεντίνικος βαθμός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρα από τις όποιες εντυπώσεις ή επισημάνσεις για την εμφάνιση του ΟΦΗ και τη εξέλιξη του 0-1 που έγινε 1-1 στη Λαμία, το αποτέλεσμα μπαίνει στα θετικά, τηρουμένων όλων των αναλογιών στη μέχρι τώρα διαδρομή του πρωταθλήματος.

Το γεγονός ότι ο βαθμός της ισοπαλίας κατακτήθηκε στην έδρα «ανταγωνίστριας» αντιπάλου (τουλάχιστον αυτήν την περίοδο), έχει μια άλλη αξία που μπορεί να εξαργυρωθεί ανάλογα στη συνέχεια. Άσχετα με τη διαχείριση του 0-1 που από τον ΟΦΗ δεν ήταν ιδανική.

Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη τις συνεχείς ήττες μετά την πρεμιέρα, δεν χωράει άλλη εκτίμηση.

Ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να κοιτάζει μπροστά και είναι δεδομένο ότι με την παρούσα δυνατότητα που μπορεί να εμφανίζει, ο στόχος είναι η περισσότερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, μέχρι τη μεταγραφική περίοδο, όπου αναμένεται να ενισχυθεί αγωνιστικά.

(Στην φωτογραφία οι δύο Αργεντίνοι σκόρερ του αγώνα Νέιρα και  Μπαράλες που διαμόρφωσαν το 1-1 στη Λαμία)

Οι πρώτες λέξεις...

Η αλλαγή σελίδας που έτσι κι αλλιώς είχε ανάγκη ο ΟΦΗ, μετράει αντίστροφα για την σηκώσει αυλαία, με επίκεντρο όχι τόσο την τυπική επικύρωση στη γενική συνέλευση της Τετάρτης, αλλά αυτής καθαυτής της παρουσίας του νέου μεγαλομετόχου Μιχάλη Μπούση στο Ηράκλειο και το τι θα πει στη συνέντευξη τύπου που θα δώσει και ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Μέχρι τώρα έχουν βγει στον αέρα νεύματά του του ή λέξεις μέσα από τα social media, αλλά και μέσω αθηναϊκής εφημερίδας, χωρίς βεβαίως να πει κάτι ξεχωριστό. Θα μπορούσε βεβαίως η περιβόητη και αινιγματική "ρήτρα" να μην έσπαγε από την Αθήνα!

Σωτήρια η προσφορά Παπαδάκη

Ευεργετική και στο σύνολό της σωτήρια, αποδείχτηκε η όλη συμμετοχή στήριξης του Αντώνη Παπαδάκη στον ΟΦΗ. Από τα πρώτα χρήματα που αντιμετώπιζαν καθοριστικά αδιέξοδες καταστάσεις, μέχρι και την παράδοση των μετοχών του (του αδελφού του Μιχάλη, 0,71%) στη νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ –λόγω του «must» προφανώς- ο άνθρωπος αυτός διέγραψε έναν κύκλο προσφοράς στην μεγάλη κρητική ομάδα.

Ευγνωμοσύνη, η πλέον κατάλληλη λέξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News