Στέλιος Μαλτεζάκης

Με... το δάχτυλο στο κουμπί για τη νέα μέρα στον ΟΦΗ

-Ο χρόνος κυλά φουλ αντίστροφα για τους νέους ήχους που περιμένει να ακούσει ο ΟΦΗ και ο κόσμος του, από τους νέους επενδυτές. Των ίδιων των προσώπων και φυσικά του χρήματος που θα λύσει προβλήματα και θα αλλάξει άρδην το πεδίο με ανοικτό ορίζοντα.

- Αυτό που τονίζονταν από την προηγούμενη εβδομάδα, είναι αυτό που διαφαίνεται μετά την μετοχική μεταβίβαση ότι συμβαίνει με το δάκτυλο στο κουμπί, για την τακτοποίηση υποχρεώσεων με χαρακτήρα «επείγον», από την οικογένεια Μπούση.
-Λέγεται επίσης σταθερά, ότι με την τυπική γραφειοκρατική ολοκλήρωση, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα εξοφληθούν άμεσα μέχρι τελευταίου σεντς, για τρέχουσες και ληξιπρόθεσμες οφειλές της ΠΑΕ απέναντι τους.
-Στο χθεσινοβράδυνο συμβούλιο της ΠΑΕ συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα που αφορούν το οργανόγραμμα της νέας ιδιοκτησίας με εμφανή αλλαγή στα διοικητικά καθώς η ΠΑΕ θα διοικείται από εκτελεστικά πρόσωπα (τέσσερα με πέντε) που θα είναι αμειβόμενα, επιφορτισμένα με συγκριμένους ρόλους.
-Ο άναρχος εθελοντισμός, θα αποτελέσει παρελθόν, όμως –λένε- ότι δεν θα μπουν με οδοστρωτήρα στο ΒΑΚ και οι άνθρωποι που εργάζονται ήδη θα παραμείνουν. Μέγα ζήτημα θα είναι επίσης τα «στεγανά» που θα θελήσουν να κρατήσουν στη νέα ημέρα.
-Να, έρχεται και ο διευθυντής επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΟΦΗ, σε ένα τμήμα πλέον ανθρώπων, όπου θα υπάρχει δημοσιογράφος του φιλικού περιβάλλοντος του κ. Μπούση.
-Τα περί «πρότζεκτ» καθώς φαίνεται, πρόκειται για κυριολεκτικό όρο, καθώς πρόκειται για πρόγραμμα πολλαπλών δράσεων με άξονα την ομάδα.
-Όπως έχουμε σημειώσει από την αρχή της αποκάλυψης, μόλις βάλουν σε μία τάξη τα της ΠΑΕ με νέα οργάνωση και διάρθρωση, το ενδιαφέρον των νέων μετόχων, θα στραφεί με βαρύτητα στον ερασιτέχνη ΟΦΗ, αφού οι δομές που σχεδιάζουν (γήπεδα, αθλητικό κέντρο και σύγχρονο σχέδιο αξιοποίησης τους, ακαδημίες κλπ), περνούν μέσα από το σωματείο.
-Υπομονή θα απαιτηθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, από την πρώτη επίσημη χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Με λίγη καλή θέληση όλα θα πάνε καλά!

-Βλέπουμε να συμβαίνουν σε αρκετές Ποδοσφαιρικές Ενώσεις οι ρήξεις με τους Συνδέσμους Διαιτησίας και η συγκέντρωση των διαιτητών να γίνεται εκτός των γραφείων του συνδικαλιστικού τους φορέα. Μια από αυτές τις κινήσεις συμβαίνει και στη Λαμία (ΕΠΣ Φθιώτιδας) όπου φαίνεται ρήξη της ΕΠΣ (πρόεδρος είναι ο παρατηρητής της Superleague Γιάννης Σπυρόπουλος) με τον ΣΔΠ.

-Αν διαβάσει κανείς το ΦΕΚ για τις άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, τα χρόνια περνάνε, οι υπουργοί μιλάνε και οι άδειες πάνε εδώ και χρόνια, από παράταση σε παράταση. Στον χρόνο που βιώνουμε τώρα, έως 31-8-2019!

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ... Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Οι... προσκλήσεις τέλειωσαν, ζήτω τα εισιτήρια!

Η εμμονή πολλών φορέων και προσώπων στις προσκλήσεις, είναι μια από τις παθογένειες που μάλλον θα χρειαστεί χρόνος να θεραπευτούν. Ο λόγος για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και εν προκειμένω τα σημαντικά παιγνίδια μπάσκετ που φιλοξενούνται στα Δύο Αοράκια.
Καλή ώρα τώρα, για τον αγώνα Ελλάδα – Σερβία (παγκόσμιας εμβέλειας παιγνίδι για τη β΄ φάση των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου), έχει προκληθεί μια ανισόρροπη κατάσταση αιτήσεων (αριθμεί σε… χιλιάδες), από άτομα και φορείς, που έχουν συνδυάσει στον εγκέφαλό τους την δωρεάν είσοδό τους, για το παιγνίδι.
Αν δεν ήταν τόσο ακραίο το φαινόμενο δεν θα το σχολιάζαμε, έτσι. Όμως χρειάζεται να αντιμετωπιστεί στη ρίζα του. Στη συνείδηση δηλαδή που πρέπει να έχουμε ως τοπική κοινωνία να στηρίζουμε την έλευση αθλητικών παραστάσεων βεληνεκούς που είναι χρήσιμες για όλες τις γενιές. Όπως έχουμε γράψει ξανά για τους «τζαμπατζήδες του μπάσκετ», που φυσικά δεν είναι μόνο του μπάσκετ αλλά όλων μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, το θέμα είναι η στροφή αυτής της νοοτροπίας προς το ορθό και το σοβαρό, ώστε να υπάρχει ένα μέτρο… (Κουράγιο πρόεδρε Μπάμπη…)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια