Η Σουπερλιγκάτη πρόταση, οι μετακινήσεις, τα κέρδη "μαμούθ" και... η δήλωση!

Ποδόσφαιρο
Η Σουπερλιγκάτη πρόταση, οι μετακινήσεις, τα κέρδη "μαμούθ" και... η δήλωση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το σχέδιο που έχουν παραδώσει Σαμαράς και Πουρσανίδης, διακρίνεται για την ακρίβεια του τρόπου λειτουργίας της ομάδας και δίνει έμφαση στους τομείς ανάπτυξης και στις Ακαδημίες που αποτελούν το κεφάλαιο μέλλοντος. Τόμοι!

Δεν μπορούσες να περιμένεις κάτι διαφορετικό από τέτοιους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που έχουν διακριθεί στην ποδοσφαιρική τους ζωή με την ποιότητα και την προσωπικότητά τους.

-Ποιος αμφιβάλλει ότι ο ΟΦΗ δεν θα τα κατάφερνε να συνεχίσει σ’ ένα καθεστώς ασφυκτικής οικονομικής πίεσης και ειδικά απέναντι στους παίκτες του. Το «δεν πήγαινε άλλο» αποτελεί το εμφαντικό σημείο στην πραγματικότητά του. Είναι εγγύηση στο τρέχον ζήτημα, η παρουσία αυτών των παιδιών, που τους έχουμε ζήσει σε εύρος.

-Ετοιμάζει ταξίδι στην Κρήτη η οικογένεια Μπούση, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών. Όλοι θέλουν να είναι εδώ στο παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τις μετοχές πάντως δεν θα τις πάρει όλες του όνομα του ο Μιχάλης Μπούσης. Θα πάρει η οικογένεια και πολύ πιθανόν και ο Γιώργος Μπούσης που είναι νούμερο 5 στη λίστα Forbes για επιχειρηματίες κάτω των 30 ετών. «Δεμένοι».

Την στήριξη του στην αλλαγή που έρχεται στην ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει γνωστή με δήλωσή του ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης. «Ο ΟΦΗ αξίζει να έχει σταθερά οικονομικά δεδομένα και οι πληροφορίες για τους νέους επενδυτές που έχει στην κατοχή του ο ερασιτέχνης, είναι σημαντικές. Προσωπικά, είμαι ενθουσιασμένος από την παρουσία των Σαμαράδων και του Πουρσανίδη, οι οποίοι είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που το γνωρίζουν πολύ καλά, έχουν προσωπικότητα και αγαπούν τον ΟΦΗ. Θα είμαι στο πλευρό τους, όπου μπορώ να φανώ χρήσιμος στο έργο τους».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

-Πολύ καλή δουλειά και φέτος στον ΑΟΧ Κισσαμικό με τον Γιώργο Πετράκη. Μετά την περυσινή εξαιρετική διαπίστευση στο φίλαθλο κοινό, η χανιώτικη ομάδα θα είναι από τις σούπερ πρωταγωνίστριες στη Football League. Να σας αποκαλύψουμε ότι ο Γιώργος Πετράκης, ζητήθηκε επισταμένως αυτόν καιρό από ομάδα της Σούπερ Λίγκα καθώς ήταν από τα δυνατά ονόματα της πάνω λίστας της Λαμίας. Η αφοσίωση του ωστόσο στους δυναμικούς στόχους του ΑΟΧ Κισσαμικού δεν του επέτρεψε να γνέψει θετικά. Απλόχερο το μέλλον μπροστά του.

-Μήπως παίζει… με πολλά δεκάρια (Φορτούνη, Μάνταλο, Πέλκα) ο Σκίμπε; Η σκέψη αυτή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

Ο ΕΦΚΑ

-Μια χαρά λεφτά παίρνουν οι διαιτητές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Μαζί και ο ΕΦΚΑ! Ένας διαιτητής (π.χ) Σούπερ Λίγκα παίρνει 1500 καθαρά και ο ΕΦΚΑ 500 ευρώ. Ο διαιτητής της Football League, βάζει στην τσέπη 401,25 και ο ΕΦΚΑ στο ταμείο του 133,75 ευρώ. Είναι όμως και οι τα έξτρα από τις ημεραργίες (64,83 και 40 ευρώ αντιστοίχως).

Συμπέρασμα: Σεβαστείτε τους διαιτητές προσφέρουν πλέον και στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, που είναι οι περισσότεροι πολίτες!

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΣΙΠΡΑ!

-"Μακάρι να πάμε σιγά – σιγά και σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που θα γίνεται με όρους όπως το βλέπουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και όχι με όρους παράγκας, με όρους, εν πάση περιπτώσει, υποκόσμου, ή με όρους χουλιγκανισμού, που πολλές φορές το βλέπουμε στην Ελλάδα"

Τα παραπάνω τα είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας. Έχει δίκιο στην ολότητα τους. Γιατί κάθαρση, εξυγίανση και Κοντονής...

Όροι για μετακινήσεις των οπαδών από τη Σούπερ Λίγκα

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει δηλώσει ότι μπορεί να επιτρέψει μετακινήσεις οπαδών, εκτός από τα ντέρμπι και η Σούπερ Λιγκα σπεύδει να το αξιοποιήσει, υποβάλλοντας τρεις βασικές προϋποθέσεις. Η μία αφορά την ύπαρξη ηλεκτρονικού εισιτηρίου με το οποίο η φιλοξενούμενη ομάδα θα παραδίδει τα ονοματεπώνυμα των οπαδών της που θα βρίσκονται στο γήπεδο μαζί με τα ΑΜΚΑ τους, αρκεί να υπάρχει σε κάθε γήπεδο κατάλληλη θύρα για οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Για την ασφάλεια τους η Σούπερ Λίγκα "επιθυμεί ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας υπό την εποπτεία της, θεωρώντας πως το καθεστώς εκπαίδευσης και ελέγχου από την ΕΠΟ απέτυχε". Για τις ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις επιθυμεί την επαναφορά του ιδιώνυμου, προτείνοντας "όσοι οπαδοί συλλαμβάνονται στα γήπεδα και παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη, να επιβάλλεται η παρουσία τους στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία".

Τρομερά κέρδη στους συλλόγους της UEFA το 2017

Κέρδη που ξεπέρασαν τα 20 δις ευρώ, για πρώτη φορά στα χρονικά, κατέγραψαν το 2017 οι ομάδες που συμμετέχουν στις κορυφαίες κατηγορίες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η UEFA.

Η επιτυχία αυτή αποδίδεται στο «financial fair play». Το 2011 που εισήχθη οι σύλλογοι είχαν καταγράψει συνολική απώλεια ύψους 1.7 δισ ευρώ. Η έκθεση της UEFA έδειξε ότι τα έσοδα για το οικονομικό έτος 2017 κατέγραψαν ρεκόρ με 20.1 δις ευρώ, (αύξηση 1.6 δις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά). Το συνολικό κέρδος, μετά τις μεταβιβάσεις και το οικονομικό κόστος, ήταν 0.6 δις ευρώ. Η Ευρώπη διαθέτει 711 ομάδες στην πρώτη κατηγορία που χωρίζονται στα 54 εθνικά πρωταθλήματά της, τονίζοντας ότι 27 από αυτά τα πρωταθλήματα ήταν κερδοφόρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News