Τίποτα δεν πήγε χαμένο...

Απόψεις
Τίποτα δεν πήγε χαμένο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Οι βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ, μπορούν να αισθάνονται ευτυχείς από τις εξελίξεις, αφού ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν την προσπάθεια επαναφοράς του ΟΦΗ εκεί που ανήκει. Είχαν μάλιστα τονίσει ότι ανεβάζοντας τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα, θα παραχωρούσαν τις μετοχές τους, εφόσον έβρισκαν αξιόπιστο επενδυτή.

Όπως και πράττουν.

-«Αισθάνομαι την εξέλιξη αυτή, εξίσου σημαντική ως προσφορά στον ΟΦΗ, δωρίζοντας τις μετοχές μου, σε σχέση με όλες τις προηγούμενες προσπάθειες και τις οικονομικές καταβολές που έκανα για τις πιεστικές ανάγκες της ομάδας», μας σχολίαζε βασικός μέτοχος της ΠΑΕ, που είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και ήδη έχει υπογράψει την παραχώρηση των μετοχών του.

Θα λέγαμε όμως και κάτι άλλο, που δένει με μια φράση που χρησιμοποιήσαμε στο χτεσινό μας άρθρο, ότι τίποτε δεν πήγε χαμένο.

Ούτε από εκείνους που δώρισαν τις μετοχές τους τώρα, ούτε από πολλούς μετόχους που έχασαν τα χρήματα τους από την περίοδο του 2009 και μετά ή από εκείνους που πληρώνουν ακόμη σπασμένα μιας εποχής, καθώς χρεώθηκαν ονομαστικά στις τράπεζες για τον ΟΦΗ και την αγάπη τους για τον ΟΦΗ.

Αισθάνονται ευτυχείς με την αίσθηση της δικαίωσης και αυτοί που προηγήθηκαν της επανεκκίνησης, καθώς διαισθάνονται μια εποχή που μπορεί να έχει όραμα,θέλοντας να βγει αληθινό αυτό το όνειρο, που ζει αυτές τις μέρες ο κόσμος του ΟΦΗ, περιμένοντας με αγωνία την τελεσφόρηση της πλευράς που αποκαλείται «ντιλ»!

Οι άνθρωποι που πάντα αποφάσιζαν για τον ΟΦΗ με την καρδιά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News