Περιμένοντας... την επιστροφή στο μέλλον!

Ποδόσφαιρο
Περιμένοντας... την επιστροφή στο μέλλον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νευρικότητα της ομάδας του ΟΦΗ στο Αγρίνιο και ο Γρατσάνης

-Τα πλάνα που υπάρχουν από τη νέα κατάσταση που έρχεται στον ΟΦΗ δεν περιλαμβάνουν μόνο την ΠΑΕ, αλλά και τον ερασιτέχνη. Αφενός μεν Σαμαράς και Πουρσανίδης θεωρούν (… εξ οφίτσιο) τον ΟΦΗ ενιαίο και αδιαίρετο και αφετέρου όλες οι αναπτύξεις και οι υποδομές για τις οποίες υπάρχουν σημαντικά οραματικά σχέδια, περνούν μέσα από αυτό.

Μάθαμε για τον Μιχάλη και την αθλητική του σύνδεση με τους Μπακς, όπως και για τον μπασκεμπολίστα γιο του. Υπάρχει και ο αδελφός Γιώργος που είναι νούμερο 5 στη λίστα Forbes για επιχειρηματίες κάτω των 30 ετών, με αξιοζήλευτη ιστορία επιτυχίας… Εμφανέστατη η αθλητική τους προσήλωση.

Η αντίστροφη μέτρηση που θα σηματοδοτεί την αφετηρία, λένε ότι θα είναι σύντομη χρονικά, μετά το μπαράζ των διαβουλεύσεων και των συμφωνιών με τους μετόχους. Αφού όλα είναι τόσο σίγουρα, όπως λέγεται, ίσως απαιτηθεί η λογική μέριμνα, για την τακτοποίηση τοι ανοικτού ζητήματος των οφειλόμενων προς τους ποδοσφαιριστές. 

Πολλά περισσότερα για τα σχέδια, την οργάνωση και άλλα που χαράζουν τώρα οι Σαμαράδες και ο Πουρσανίδης, με την επικύρωση και ανακοίνωση  της συμφωνίας...

Ο ΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Άλλο o Γρατσάνης, άλλο η νευρικότητα

Ναι ο Γρατσάνης, δεν φημίζεται για τις καλές διαιτησίες του. Πολλοί τις χαρακτηρίζουν και «παρωχημένες». Συνήθως μοιάζουν με «κακόγουστο αστείο». Στον ΟΦΗ ωστόσο δεν θα πρέπει να μείνουν σε αυτό, τουλάχιστον στο εσωτερικό τους.

Ο ΟΦΗ δεν υπήρχε στο γήπεδο του Αγρινίου από το ξεκίνημα. Το στίγμα του άρχιζε να διακρίνεται μετά το 2-0 του Παναιτωλικού και τη φάση γκαρμπόν που στοίχισε ένα γκολ και στη Νέα Σμύρνη.

Συν το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές επέδειξαν μια ακραία νευρικότητα με πρόσθετη συνέπεια να αντικρύσουν οκτώ κίτρινες κάρτες. Ακραίο φαινόμενο ο αριθμός, με τη διαπίστωση ότι συντριπτικά ο διαιτητής της παλιάς φρουράς, τις έβγαλε από το τσεπάκι του δικαιολογημένα.

- Πολύ εύλογα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να δει σκιές πίσω από τη διαιτησία του Γρατσάνη στο Αγρίνιο, λόγω του προγράμματος που ακολουθεί και τον ΟΦΗ να έχει αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιγνίδι στο «Γεντί Κουλέ». Εκεί και η βαρύτητα των επίσημων αντιδράσεων, που τόνιζαν την ελπίδα ότι όλο αυτό δεν ήταν τυχαίο γεγονός!

-Μπορεί να περιμένουν στην ΕΠΣΗ κάτι καλό από τον Περέιρα; Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει, από την αρχιδιαιτησία του και το κακό είναι ότι θεωρεί ότι οι διαιτητές ήταν μια χαρά στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Άσε που στηρίζει τον Τριτσώνη, που συνηθίζει να …τα μασάει, όπως έκανε χτες.

-Τους σηκώθηκε η τρίχα ακούγοντας τους Κρητικούς να μιλάνε για "γενοκτονία" της διαιτησίας του Ηρακλείου. Μάλλον έχουν μελετήσει για προφανείς λόγους που κάνουν πιο άνετη την αποστολή τους με τους αφέντες της Ομοσπονδίας, για τους αδελφούς μας τους Πόντιους και την ιστορία τους!

-Σημαντικά από την UEFA: Οι ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο και μετά θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές για τα νοκ-άουτ παιχνίδια, ανεξαρτήτως αν έχουν αγωνιστεί ήδη με άλλη ομάδα στο Champions League ή το Europa League.

Με την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League, η ΑΕΚ παίρνει ξανά τη θέση της στο ECA (από το 2008 αντικατέστησε το περίφημο G-14 Group) και μάλιστα ως μόνιμο μέλος (ordinary member) με δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις του οργάνου.

Καλά κύριε Πρωθυπουργέ, καμιά ανακατασκευή ή νέα κατασκευή γηπέδου προς τον Πανέμορφο Νότο, δεν υπάρχει, προεκλογικά;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News