Καλό καλοκαίρι! Ραντεβού με τη Φωτεινή Δάρρα στη «10η γιορτή Βοσκού και Τυριού»!

Απόψεις
Καλό καλοκαίρι! Ραντεβού με τη Φωτεινή Δάρρα στη «10η γιορτή Βοσκού και Τυριού»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι, είναι μέγας φορτιστής της ενέργειας μας! Θα το αξιοποιήσουμε κατάλληλα και φέτος, για να επιστρέψουμε, πιο δυνατοί σε διάθεση και εμπνεύσεις. 

Ελπίζοντας ότι όλα θα είναι ακόμη καλύτερα με την επιστροφή μας στις μεγάλες προκλήσεις του αθλητισμού και της δημοσιογραφικής αποστολής…

Σήμερα ρίχνουμε αυλαία στον κύκλο της δράσης μας μιας ακόμη περιόδου.

Διαβήκαμε μαζί την επιστροφή του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, το επιτυχημένο φίνις του Εργοτέλη στη Football League, την ιστορική άνοδο του Ηροδότου στην ίδια κατηγορία και τα συναρπαστικά μονοπάτια των τοπικών διοργανώσεων. Μαζί και όλα τα αθλήματα που αφθονούν στο Ηράκλειο και την Κρήτη.

Μπορούμε όμως να συναντηθούμε – πρώτα ο Θεός- στις 15Αυγούστου στο υπέροχο τοπίο του περιβάλλοντος χώρου του σπηλαίου Σφενδόνη στα Ζωνιανά!

Για μια ακόμη χρονιά, θα παρουσιάσουμε τη Γιορτή Βοσκού και Τυριού, αυτή τη φορά τη «10η», με δεσπόζουσα την παρουσία του Μανόλη Παρασύρη, γνωστού ως «Γάτου» που είναι ο άνθρωπος «άρχοντας» που φροντίζει με τους γαλακτοκόμους της περιοχής, την παρασκευή του γιγαντιαίου τυριού που πάντα υπερβαίνει τον έναν τόνο!

 Μια εκπληκτική περίπτωση ανθρώπου καλλιτέχνη της παραδοσιακής τέχνης ο "Γάτος" που συναντούμε κάθε Σάββατο στη λαϊκή στις Πατέλες, να διαθέτει την αυθεντική γαλακτοκομική του παραγωγή από τα Ζωνιανά!  

Με τη Φωτεινή Δάρρα!

Είναι απερίγραπτο το συναίσθημα υπεροχής σε αυτό το περιβάλλον, που κάνει την γιορτή ακαταμάχητη και φέτος με σιγουριά πιο μαγική, με την παρουσία και τις ερμηνείες της σπουδαίας τραγουδίστριας Φωτεινής Δάρα που αυτή τη σεζόν ταξιδεύει όλη τη χώρα "Από την Τζένη Βάνου στην Εντίθ Πιάφ και τις Μάγισσες της Σμύρνης"!

Η ερμηνεύτρια της «Φωλιάς» σε στίχους και μουσική του Ζωνιανού Νίκου Μαυράκη (Μπελεχονίκος), ετοιμάζει ειδικό πρόγραμμα για την περίσταση, ενώ το πρόγραμμα οργανώνεται και με ντόπιους καλλιτέχνες της μουσικής και του χορού. Τη γιορτή του τυριού και του βοσκού 2018 θα πλαισιώσουν μουσικά:

- Λύρα : Τάσος Νικηφόρος με το συγκρότημά του

- Στέλιος Πατελάρος χορευτικό "T' Aόρι"

Αυτά συνοπτικά… Οι διοργανωτές θα πουν περισσότερα. Εκείνο που έχει σημασία είναι να έχουμε ένα όμορφο και χαρούμενο καλοκαίρι και να επιστρέψουμε στις βάσεις μας, ανανεωμένοι και με τη φρεσκάδα της φύσης μας, γιατί η ζωή προχωράει ολοένα με τις προκλήσεις να ανεβάζουν τον πήχη!

Καλό Καλοκαίρι, λοιπόν!

Για αποχαιρετισμό, απολαύστε μουσικά τη Φωτεινή Δάρρα στη «Φωλιά» και δείτε πόσο ελεύθεροι είναι οι αετοί που πέταξαν στο γύρισμα της ωραίας ερμηνεύτριας στις παρυφές του Ψηλορείτη! 

https://www.youtube.com/watch?v=EIPI16tb-Yc?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News