"Το παν είναι η υγεία σε μια ομάδα και ο ΟΦΗ την έχει"!

Ποδόσφαιρο
"Το παν είναι η υγεία σε μια ομάδα και ο ΟΦΗ την έχει"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 «Αν η Αγγλία, δεν πάει τώρα στον τελικό δεν θα πάει ποτέ…».

Έτσι το βλέπει ο Μουντιαλικός διεθνής μας Θανάσης Κολιτσιδάκης, που ανέλυσε χτες στον αέρα του ράδιο 98,4 και τον Στέλιο Μαλτεζάκη, όσα είδαμε ως τώρα στα γήπεδα της Ρωσίας και όσα εκρηκτικά μένουν μπροστά μας ως τον μεγάλο τελικό.

Ο πρώην άσος του ΟΦΗ, δεν ξεχνάει ποτέ αυτό που βίωσε στην παρθενική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας στο παγκόσμιο κύπελλο από τα γήπεδα των ΗΠΑ:

«Πήγαμε αήττητοι από τα προκριματικά και αντιμετωπίσαμε σπουδαίες ομάδες στην τελική φάση όπως η Αργεντινή, η Νιγηρία και η Βουλγαρία. Καταγράψαμε με τον αείμνηστο Αλκέτα Παναγούλια, την εκκίνηση αυτής της εμπειρίας με τα εθνικά μας χρώματα. Δεν υστερούσαμε σε αγωνιστική αξία, το έδειξε η συνέχεια της εθνικής και η κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το πρόβλημα ήταν η οργάνωση...».

Μίλησε επίσης για την παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος Αλκέτα Παναγούλια στα Χανιά και τον «Γαλανόλευκο Φάρο»,και τόνισε ότι μοιράστηκε μαζί τους, αρκετές ιστορίες του ανθρώπου που ήταν ο Έλληνας ηγέτης διεθνών διακρίσεων της εθνικής μας. (Η φωτογραφία από τη βράβευσή του)

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, μίλησε για τα θερμότερα λόγια για τον ΟΦΗ. «Είναι σε καλό δρόμο και το βλέπουμε από πέρσι, έχει καλό προπονητή και παρακολουθώ να γίνονται σωστές κινήσεις για τη νέα ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Πάνε προσεκτικά και σε αυτό αποτελεί εγγύηση η εμπειρία και η προσωπικότητα του Κώστα Καζανάκη. Το παν είναι η υγεία σε μια ομάδα και όπως έχουμε δει ο ΟΦΗ την διαθέτει. Τα άλλα βρίσκονται…».

Οδηγώντας την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στη Γ΄εθνική από τη νέα σεζόν, αφού την έστεψε αήττητη πρωταθλήτρια (μόλις 4 ισοπαλίες στο Α κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων), ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, δήλωσε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές (έχει κάνει ήδη έξι) και πιστεύει ότι η ομάδα που δημιουργείται με τα παιδιά που έμειναν, «θα πατήσει γερά στη Γ΄εθνική».

Από τις αναφορές του βασική ήταν η στήριξη που γνωρίζει η ομάδα του από τη διοίκηση με την οποία συνεργάζεται άψογα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε μετά την πτώση της από την εθνική κατηγορία και η απογοήτευση ήταν μεγάλη στις τάξεις των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News