Γιατί κρατάνε... χωρίς άνοδο ΟΦΗ και Άρη στη Football League;

Απόψεις
Γιατί κρατάνε... χωρίς άνοδο ΟΦΗ και Άρη στη Football League;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, για να τα χαρακτηρίσουμε αθώα. Έχουν σίγουρα  ελληνικό κινητήρα και φάνηκε από τα "κουκιά" που μετρούσαν για το νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα. Κοντεύει να τελειώσουν οι όμιλοι του Μουντιάλ, έρχεται ο Ιούλιος και ο πίνακας βαθμολογίας της Football League, δεν επικυρώνεται.

Από τη μια οι "ενστάσεις" της Καλλιθέας ή οι "ενστάσεις" στην κορυφή της Γ΄εθνικής! Και όλο αυτό το λένε εξυγίανση. Ας πούμε, ότι υφίστανται αυτά. Επηρεάζουν τις δυο προνομιούχες θέσεις της κατηγορίας; Γιατί κρατούν έξω από τα δικαιώματά τους τον ΟΦΗ και τον Άρη; Υπάρχουν εστίες που πιέζουν για να εξυπηρετήσουν "πόθους" τους;

Για έναν φίλο του ποδοσφαίρου, σε ένα κανονικό πρωτάθλημα του πλανήτη, θα είχαν καταχωρηθεί ως "ύποπτες" ενέργειες" και δεν θα σήκωναν παραμυθάκια τύπου Λεουτσάκου. Άκου εκεί ο ΟΦΗ και ο Άρης, να μην έχουν δικαίωμα ψήφου στη Σούπερ Λίγκα και να είναι λέει υποχρεωμένοι να πάνε ("σε καμμιά δεκαριά μέρες" ) στη συνέλευση της Football League!

Φαύλοι οι κύκλοι... (Ποιοί πιέζουν ποιούς; Θα βγάλει κι άλλη ανακοίνωση ο Απόλλων Πόντου;)

Για το ότι δεν επικυρώνεται η βαθμολογία της Football League, ο πρόεδρος της διοργανώτριας, δήλωσε χτες στο ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 92.8:

«Υπήρχαν δικαστικές εκκρεμότητες στην ΕΠΟ και υπάρχουν και δικαστικές εκκρεμότητες και για τις ομάδες της Γ' Εθνικής που έρχονται σε εμάς. Για να φύγουν οι ομάδες και να γίνει επικύρωση, πρέπει να έρθουν οι από κάτω, αλλά εμείς είχαμε δικαστικές εκκρεμότητες, οι οποίες υπάρχουν ακόμη. Δεν μας έχει έρθει χαρτί από την ΕΠΟ και για να μπορέσουμε να επικυρώσουμε την βαθμολογία. Μας είχε στείλει ένα χαρτί που εκκρεμούσαν υποθέσεις της Καλλιθέας και απ’ότι διάβασα την Πέμπτη αποσύρθηκε η Καλλιθέα. Επειδή έχουμε να κάνουμε οικονομικό και διοικητικό απολογισμό για την χρονιά που μας πέρασε, ο Άρης και ο ΟΦΗ πρέπει να είναι παρόντες. Δεν μπορούμε να επικυρώσουμε και να φύγουν χωρίς να γίνει απολογισμός. Τις επόμενες 10 μέρες θα γίνει μία γενική συνέλευση για να γίνει ο υπολογισμός και αν δικαστικά είμαστε εντάξει και δεν έχουμε κάποιο θέμα, θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας».

ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Η «μέθοδος» που θύμισε μπαράζ Γιάννινα-ΟΦΗ!

Αυτή την απαράδεκτη μέθοδο που ακολούθησαν οι Ιρανοί φίλαθλοι να επηρεάσουν τους παίκτες των αντιπάλων τους και δη τον Ρονάλντο, θύμισαν αυτές που είχαν χρησιμοποιήσει οι φίλαθλοι του ΠΑΣ στα περιβόητα μπαράζ με τον ΟΦΗ, όταν το παιγνίδι φιλοξενούνταν στην πόλη τους. Με άλλο τρόπο πάντως. Οι Ιρανοί εν προκειμένω τραγουδούσαν όλη νύχτα κάτω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Πορτογαλίας, αναγκάζοντας τον Ρονάλντο να πάει στο παράθυρο του υπνοδωματίου του και να ζητά ησυχία τους οπαδούς του Ιράν, που προσπάθησαν να του στερήσουν από ύπνο πριν από την αναμέτρηση. Στα Γιάννινα, έκαναν... συναυλίες με σούζες και γύρο από το ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου είχε καταλύσει η κρητική αποστολή, μαρσάροντας εκκωφαντικά. Αυτός που τους «κυνήγησε», από τον ΟΦΗ, ζητώντας ηρεμία, ήταν τότε ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης!

ΑΓΓΛΙΑ, ΜΕΣΙ, ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Μερικά «ειδικά» στοιχήματα του Μουντιάλ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ φέρεται πεπεισμένος ότι οι παίκτες του πιστεύουν ότι είναι γνήσιοι διεκδικητές του Μουντιάλ. Οι γυναίκες στην Αγγλία επίσης έχουν ξεσηκωθεί στέλνοντας την ενέργειά τους στην ομάδα κι αρχίζουν δυναμικά να την ποντάρουν στο στοίχημα. Το Βέλγιο δεν είναι Παναμάς και ο Χάριν Κέιν ξέρουν ότι απαιτείται κι αυτή η πιστοποίηση, για να σπάσει η κατάρα.

-Ο Μέσι είναι «απελπισμένος» και θέλει να γυρίσει τα πράγματα με την Αργεντινή. Θέλει να δείξει στον κόσμο διαφορετική εικόνα από τα πρώτα δύο παιχνίδια. Μέγα στοίχημα...

-Που είναι ο Λεβαντόφσκι σε αυτό το Μουντιάλ; Ο ίδιος έχει ερμηνεία με αιχμές για την Πολωνία : «Έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά ήμουν μόνος. Δεν αρκεί η μαχητικότητα για να νικήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να έχεις και ποιότητα κι εμείς φάνηκε ότι είχαμε λίγη».

-Ο Ρομπέρτο Κάρλος, αισθάνεται ότι ο Κουτίνιο είναι το κλειδί για την επιτυχία της Βραζιλίας. "Όλοι μιλάνε για τον Νειμάρ, αλλά ο Φελίπε Κουτίνιο, αποδεικνυεται ένας τεράστιος παίκτης".

-Οι Εγγλέζοι είναι μάνες στον στοιχηματισμό και μελέτη εκτιμά ότι στο τέλος του Μουντιάλ στη Ρωσία οι εταιρείες στοιχημάτων θα έχουν σημειώσει ένα κύκλο εργασιών 2,5 δισεκατομμυρίων λιρών, με αύξηση σχεδόν 50% σε σύγκριση με το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία. Ήδη έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής  πάνω από 500 εκατομμύρια λίρες...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News