default-image

"Το Μουντιάλ θα κριθεί στο ποιοτικό ποδόσφαιρο"

Απόψεις
"Το Μουντιάλ θα κριθεί στο ποιοτικό ποδόσφαιρο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Μουντιάλ της Ρωσίας, θα κριθεί στην τακτική προσέγγιση κάθε ομάδας. Βραζιλία, Αργεντινή, Γερμανία και Γαλλία έχουν το πλεονέκτημα, αλλά την έκπληξη έχει τη δυνατότητα και μπορεί να την κάνει το Βέλγιο…». Την άποψη αυτή εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης μέσα από την εμπεριστατωμένη ανάλυσή του, στο ράδιο 98.4.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιβολή του ποιοτικού ποδοσφαίρου σε αυτή την παγκόσμια ποδοσφαιρική γιορτή και με αυτό το δεδομένο στην προσέγγισή του, εκτίμησε ότι η Βραζιλία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, κάνοντας αναλυτική αναφορά σε όλες τις ομάδες.

Μίλησε επίσης για τους πολλούς σταρ που εμπλουτίζουν το θεαματικό ενδιαφέρον του κοινού, περιμένοντας –όπως κάθε φορά- την ανάδειξη νέων αστεριών, αλλά και ομάδων που μπορούν να κάνουν την έκπληξη μέχρι ενός σημείου.

Για το εσωτερικό και την προσωπική του διαδρομή, ο Γιάννης Πετράκης, εξέφρασε τη χαρά του που παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα για έκτη αγωνιστική σεζόν.

«Έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και την κοινωνία των Ιωαννίνων, αν και στην αρχή είχα αρκετές αντιδράσεις, λόγω τον τεταμένων σχέσεων από εκείνο το περιβόητο παιγνίδι με τον ΟΦΗ. Τώρα είναι όλα εξαιρετικά καλά. Οι συνθήκες λόγω και των επικείμενων αναδιαρθρώσεων γίνονται δυσκολότερες και αυτό μας προκαλεί να αυξήσουμε την ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Το ευχάριστο είναι ότι πλέον διαθέτουμε γήπεδο με καλό χλοοτάπητα και ανακαινισμένες κερκίδες».

Από την πλούσια συζήτηση στον αέρα της εκπομπής με τον Στέλιο Μαλτεζάκη, ο Γιάννης Πετράκης, μίλησε και τις επαφές που είχε με άλλες ομάδες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους πριν λίγες εβδομάδες.

«Είχα πράγματι προτάσεις, αλλά οι επαφές μου αυτές ήταν εν γνώσει του προέδρου μας κ. Χριστοβασίλη».

Στο ερώτημα για το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως με τον Παναθηναϊκό ή παλιότερα από σκέψεις ιθυνόντων του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού, είπε με σοφία: «Δεν έκατσε τώρα. Υπομονή…».

Τα λόγια του έσταζαν μέλι για τον γιο του Γιώργο και την προπονητική του πορεία.

«Η ζωή, μου επιστρέφει στο πρόσωπό του, αυτό που δεν μπόρεσα να έχω εγώ στα πρώτα χρόνια της προπονητική μου πορείας, όπου έτρεχα χρόνια στα μικρότερα πρωταθλήματα…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News