default-image

Χατζησεβαστός, Μουντιάλ και Beach Soccer!

Απόψεις
Χατζησεβαστός, Μουντιάλ και Beach Soccer!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δική του ανάλυση για όσα περιμένουμε να δούμε από το Μουντιάλ της Ρωσίας, μοιράστηκε με τους φίλους του ποδοσφαίρου στον αέρα του ράδιο 98.4 ο Γιάννης Χατζησεβαστός, σε μια συζήτηση με τον Στέλιο Μαλτεζάκη.

Ο προπονητής της Μικτής ομάδας νέων της ΕΠΣΗ και της Μινωικής ήταν εξαιρετικά «διαβασμένος» για κάθε όμιλο και κάθε ομάδα και με ετοιμότητα έδωσε τη δική του λίστα για τις ομάδες που θα περάσουν τους ομίλους:

 Α΄όμιλος: Ουρουγουάη, Αίγυπτος. Β΄όμιλος: Ισπανία, Πορτογαλία. Γ΄όμιλος: Γαλλία, Δανία. Δ΄όμιλος: Αργεντινή, Κροατία. Ε΄όμιλος: Βραζιλία, Σερβία. Στ’ όμιλος: Γερμανία, Μεξικό. Ζ΄όμιλος: Βέλγιο, Αγγλία και Η΄όμιλος: Κολομβία, Πολωνία.

Ο έμπειρος προπονητής, «είδε» Γαλλία-Βραζιλία και Ισπανία- Γερμανία στο ημιτελικά, ενώ μίλησε ιδιαίτερα για την πληρότητα της Γαλλικής ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν και του Αντουάν Γκριεζμάν, κάνοντας επισημάνσεις και στις 32 εθνικών ομάδων που συμμετάσχουν στην γιορτή της Ρωσίας!

Αυλαία στο 3ου Beach Soccer το Σάββατο στο «Θάλασσα Club»

Αναφέρθηκε επίσης στο σούπερ και επίσημο τουρνουά beach soccer που ανοίγει το Σάββατο στην παραλία του «Θάλασσα Κλαμπ» στην Αμμουδάρα, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων σε παιγνίδια τριών 12λέπτων και τη χορηγία των επίσημων φορέων του αθλητισμού (Περιφέρεια, Δήμος Μαλεβιζίου, ΕΠΣΗ κ. α.), αλλά και του «αιμοδότη» των καλών άξιων προσπαθειών προέδρου της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη!

Δεν απέκλεισε μάλιστα να δοθεί πανηγυρικός τόνος στους τελικούς με την παρουσία της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου ή αστεριών της για εορταστικό ματς σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στην πλαζ του «Θάλασσα κλαμπ».

Βασικός συμπαραστάτης στην όλη διοργάνωση (είναι το 3ο τουρνουά Beach Soccer) είναι ο ιδιοκτήτης του «Θάλασσα» Βίκτωρ Μητρόπουλος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News