default-image

Η εσωτερική "θρασύτητα" και οι... μάγισσες της Μόσχας!

Ποδόσφαιρο
Η εσωτερική "θρασύτητα" και οι... μάγισσες της Μόσχας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ωραία η ζωή, όταν δεν πλήττεις. Σε ένα Μουντιάλ δεν πλήττεις ποτέ μέσα από τα γήπεδα! Αλλά ότι δεν μπορείς να φανταστείς μπορείς να το δεις έξω απ’ αυτά. Κυρίως προγνωστικά. Από χταπόδια, ελέφαντες, καφετζούδες, μάγισσες και χαρτορίχτρες! Μαγικός κόσμος!

Ακόμη και η Goldman Sachs που προβλέπει (με μακροσκελή ανακοίνωση) Βραζιλία και το BBC που βγάζει πρωταθλήτρια κόσμου το Βέλγιο, αναζητούν μια θέση στον κόσμο του άγνωστου και της μεταφυσικής… (Όχι δεν λένε την εκτίμησή ή τα θέλω τους. Προφητεύουν με μέθοδο κβαντικών ιόντων…)

Η Goldman Sashs έχει βρει μια αλχημική στατιστική μέθοδο, βάζει τα στοιχεία κάτω και βγάζει τον πολτό. Κάπως έτσι, όπως ξέκανε την Ελλάδα με την αλλοίωση στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Με τη διαφορά ότι εκεί το είχε στημένο. Στη Ρωσία τώρα είναι άγνωστο, γιατί παίζουν κι άλλες δυνάμεις, για να κάνει μονότερμα το παιγνίδι όπως με τον Γεωργίου…

Ξέρεις τι είναι να κάνεις μια πρόβλεψη έξω από κάθε γκραντ φαβορί και να σου βγει; Να πεις δηλαδή ότι το Μουντιάλ θα το πάρει το Περού ή η Νιγηρία; Αυτή θα είναι η επιτυχία που θα σε κάνει «έξπερτ», μπορεί και διάσημο μελλοντολόγο, μέχρι που θα πιστέψεις και ο ίδιος ότι είσαι προφήτης…

-Με καυτά φαβορί και να σου βγει… θα περάσεις απαρατήρητος, αφού το έχουν πει οι πολλοί. (Οι Los Canaleros (Παναμάς) αποκλείεται, οι Les Lions de la Téranga (Σενεγάλη), επίσης. Λες οι Los Cafeteros (Κολομβία) να σερβίρουν γλυκό καφέ, π.χ.;)

Το άκρον άωτον, είναι να βγει η πρόβλεψη που θέλει να γίνονται ζευγάρι Ισπανία και Αίγυπτος μετά τους ομίλους και η παρέα του Σαλάχ να αποκλείσει την αρμάδα του "χειροπαλαιστή" Σέρχιο Ράμος!

Οι παίκτες της Ρεάλ θα τα δώσουν όλα πάντως για τον Χούλεν Λοπετέγκι, της Μπαρτσελόνα όμως; Κι ας είναι ο πρώην keeper της Μπαρτσελόνα ο νυν τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας… Θα είναι ο αυριανός της Ρεάλ!

Νέστορ Πιτάνα. Ο έμπειρος Αργεντινός ο διαιτητής του εναρκτήριου αγώνα για το Μουντιάλ ανάμεσα στην Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία, θα βάλει το VAR σε καραντίνα;

Δόξα στις Ρωσιδούλες. «Οι γυναίκες δεν είναι αδύναμο φύλο, είμαστε πάντα έτοιμες να συναγωνιστούμε τα αγόρια στο ίδιο επίπεδο», δήλωσε η Ντάρια Βασίλιεβα, μία από τις κοπέλες που επιλέχθηκαν για τον εναρκτήριο αγώνα σε ρόλο «ballgirls»!

Πρώτη φορά που μια ομάδα κοριτσιών αναλαμβάνει το ρόλο επαναφοράς της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα Μουντιάλ. Ηλικίας 13-16 ετών, εαπό την Αγκρίζ, μια μικρή πόλη 19.000 κατοίκων, περίπου 800 χλμ ανατολικά της Μόσχας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΩΣ ΤΗ «ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ»  

Ελληνικό ποδόσφαιρο σε σύγχυση…

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. Η ΕΠΟ είναι ανύπαρκτη και ξενόδουλη, λειτουργεί σαν ανάπηρη από τις αετομαχίες των ιπτάμενων "χειραγωγών" της και από την άλλη (το ποδόσφαιρο), έχει να αντιμετωπίσει την διπολική στάση της Πολιτείας.  Η περιγραφή των παρεμβάσεων της τελευταίας θα μείνει στην ιστορία, σε καταγραφή από την οργισμένη ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου,(αν μην τι άλλο τους έχει μπει στα ρουθούνια), κάνοντας λόγο για "θρασύτατη παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στις διοργανώσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου".

Ποιοι είναι κείνοι που σκαλίζουν για να βρουν ψύλλους στα άχυρα και κάνουν τον ψύλλο ελέφαντα, για να πείσουν ότι το παραμύθι τους, είναι μια πραγματική ιστορία;

Τόση ίντριγκα στην "αριστερή" κουλτούρα (Θεός να την κάνει...)  και στην τρομερή "εξυγίανση"; Ε, λοιπόν, μετά τη σύγχυση, επέρχονται εξελίξεις, που ίσως να είναι ραγδαίες ή και καταιγιστικές. Οι κατσίκες έχουν μάθει πλέον για καλά, να μην μασούνε ταραμά.. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News