Το ευχετήριο βίντεο του Έκτορ Κούπερ στον Μιχάλη Σηφάκη!

Απόψεις
Το ευχετήριο βίντεο του Έκτορ Κούπερ στον Μιχάλη Σηφάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι καλές σχέσεις μέσα από το ποδόσφαιρο, είναι παντοτινές. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ που προετοιμάζει πυρετωδώς την εθνική Αιγύπτου του Μο Σαλάχ για το Μουντιάλ της Ρωσίας αφιέρωσε με ξεχωριστό τρόπο λόγια καρδιάς στον γάμο του Μιχάλη Σηφάκη που  παντρεύτηκε στο Ηράκλειο το Σάββατο με την αγαπημένη του Όλγα. 

Μόλις έμαθε το γεγονός ο Αργεντινός προπονητής, μέσω του γυμναστή της Αιγύπτου και άλλοτε μεταφραστή του Άρη, Αντώνη Σαριόγλου, ευχήθηκε στον Κρητικό τερματοφύλακα για τον γάμο του, με τα παρακάτω λόγια:

"Γεια σου Σηφάκη, συγχαρητήρια για τον γάμο. Ήρεμα και... σιγά - σιγά" του είπε ο Κούπερ στο βίντεο που ανέβασε στο instagram ο Σαριόγλου.

Ο Σηφάκης έπαιξε στον Άρη από το 2008 μέχρι το 2012, ενώ ο Κούπερ έμεινε για δύο χρόνια στους Θεσσαλονικείς, από το 2009 μέχρι το 2011. 

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Άρη τη διετία 2009-2011. Δείτο το ευχετήριο βίντεο του Έκτορ Κούπερ:

Ο 33χρονος τερματοφύλακας «κρεμάστηκε» στο Ηράκλειο έχοντας στο πλευρό του πολλούς ποδοσφαιριστές. Ο Παναγιώτης Κονέ, ο Σωτήρης Νίνης, ο Ανδρέας Σάμαρης, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Γιώργος Σαμαράς ήταν μεταξύ των καλεσμένων και φυσικά μοιράστηκαν τις στιγμές του γάμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News