Η αξιοθαύμαστη ωριμότητα του Βασίλη Κουτσιανικούλη

Απόψεις
Η αξιοθαύμαστη ωριμότητα του Βασίλη Κουτσιανικούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρούμενος από την επίτευξη του στόχου του ΟΦΗ και ικανοποιημένος με την προσωπική του απόδοση στην ομάδα, ειδικά  από την ώρα που ήχησε ο συναγερμός και οι παίκτες που έμειναν πήραν πάνω τους την κατάσταση, αναχώρησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης από το Ηράκλειο.

Ο έμπειρος άσος, είχε δεχτεί πρόσκληση να είναι παρών στη «Μικτή Ζώνη Highlights», το βράδυ της Δευτέρας, αλλά λίγη ώρα πριν είχε αποφασίσει και άρχισε να πακετάρει τα πράγματα του για να πάρει το πλοίο της γραμμής το ίδιο βράδυ για Πειραιά!

Έτσι κι αλλιώς, ήδη το είχαν κάνει όλοι οι άλλοι της γραμμής κρούσης της ομάδας. Ζήλεψε κι αυτός, ή το προτίμησε, αφού δεν είχαν ολοκληρωθεί οι επαφές του για ανανέωση και για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι καταγράφεται μια πολύ θετική αύρα και από τις δύο πλευρές.

«Μιλάμε, απλά μιλάμε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά…» αρκέστηκε να πει, για τη συνέχεια του στον ΟΦΗ. «Τώρα πακετάρω και φεύγω για το λιμάνι. Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και για την καλή σας κριτική όλη τη χρονιά», μας απάντησε.

Είναι γνωστό ότι η οικογένειά του είναι στη Λάρισα και η λαχτάρα του να δει τη γυναίκα και τον γιο τους, μεγάλη!

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, κατέγραψε φέτος με τον ΟΦΗ ίσως την πιο ώριμη αγωνιστικά σεζόν στην καριέρα του. Τα 10 γκολ και οι 9 ασίστ με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, μαρτυρούν αριθμητικά την προσφορά του, αλλά στην ουσία ο «Κούτσια» πέτυχε ακόμη περισσότερα, αφού ήταν βασικός κρίκος της έκρηξης του ΟΦΗ, μαζί με τον Μάνο, τον Βουό και τον Ντίνα στο επιθετικό ντελίριο μέσα από το οποίο ευφράνθηκαν οι φίλαθλοι από την κρητική ομάδα από τον Γενάρη και μετά!

Ποτέ δεν έκρυψε τον βαθύ του στόχο να αγωνιστεί όπως παλιά στη Σούπερ Λίγκα, με την επάνοδο του ΟΦΗ στα μεγάλα σαλόνια, υποσχόμενος στις συνεντεύξεις τον διακαή του πόθο να πραγματοποιήσει σε ανώτερο επίπεδο, ανάλογες εμφανίσεις.

«Φέτος έχουν συμβεί πολλά πράγματα. Η ομάδα κι εγώ κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά, ήρθε κι ο γιος μου. Πραγματικά διανύω μια φοβερή χρονιά σε όλους τους τομείς της ζωής μου και της καριέρας μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη του, τονίζοντας την απερίγραπτη ευτυχία που έγινε μπαμπάς! «Αυτό δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, μόνο αν το ζήσει κάποιος θα το καταλάβει», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την ευλογία που έφερε στη ζωή και στην καριέρα του, η ίδια η οικογένειά του!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News