Τα γήπεδα και το "περίμενε" έκαναν τον Νίκκι να αποσύρει την πρότασή του

Ποδόσφαιρο
Τα γήπεδα και το "περίμενε" έκαναν τον Νίκκι να αποσύρει την πρότασή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κράτησε τόσο πολύ, όσο να μην μπορεί να κρατηθεί άλλο! Μιλάμε όλο αυτό το στόρι της πρότασης του Νίκκι Παπαβασιλείου για τις ακαδημίες του ΟΦΗ, που πέρασε με χαρά από τον ερασιτέχνη και στη συνέχεια αντιμετώπισε μια "δυστροπία"  ή αν προτιμάτε, όχι τόσο ενδιαφέρον εκ μέρους στελεχών της ΠΑΕ…

Για να αποδειχτεί, ωστόσο, ότι υφίσταται προβληματική ανεπάρκεια στην κατάσταση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, μέσα από την πολυλειτουργία των ομάδων αλλά και μια ερμαφρόδιτη αντίληψη για την εκπαιδευτική συνέχεια των ακαδημιών με τις «κ», όπου χάνεται όλη η αντίληψη των σοβαρών ευρωπαϊκών μοντέλων.

Μάθαμε λοιπόν ότι ο Νίκκι Παπαβασιλείου, μετά από ένα μακρόσυρτο «περίμενε» για το τι θα πει και η ΠΑΕ, απέσυρε την πρότασή του, ενημερώνοντας τους συμβούλους του ερασιτέχνη ΟΦΗ που προσπάθησαν να φέρουν μια ποιοτική ώθηση στα ήδη καλά τμήματα υποδομών του ΟΦΗ. Ο κύριος λόγος πάντως ήταν τα γήπεδα.

Θα μείνουμε λιγάκι ακόμη στον Κύπριο προπονητή, ο οποίος, έκανε αυτή την πρόταση στον ΟΦΗ (ως παίκτης του και προπονητής), συνδυάζοντας την επιθυμία της οικογένειας του να παραμείνει στο Ηράκλειο, όπου διαθέτουν σπίτι.

Το επικρατέστερο είναι ότι αυτό θα ικανοποιηθεί, μαζί και ο "Θησέας", αφού οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι υπάρχει χώρος να προσφέρει τις πολύτιμες προπονητικές υπηρεσίες του.

-Λέτε να είναι ο Εργοτέλης; Ο Μάγκετ Σαμί, γνωρίζει ήδη ότι είναι συμβατή η φιλοσοφία τους…

(Αφορμή για το συνειρμό... του Μαρτινέγκο, η θέα του Νίκκι να κρατά τρεις τόμους και να διαβάζει Νίκο Καζαντζάκη, όχι πάντως την "Ασκητική" Μάλλον "Ζορμπάς" )

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News