Εκρηκτικές σκηνές στη "Μικτή Ζώνη - Highlights"

Απόψεις
Εκρηκτικές σκηνές στη "Μικτή Ζώνη - Highlights"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αύρα του πρωταθλητή ΟΦΗ στη μάχη με τον "Καραϊσκάκη", η άλλη ολική ανατροπή στα Περιβόλια από τον ΑΟΧ Κισσαμικό, το κατηφόρι του Εργοτέλη και το αρνητικό ρεκόρ του στη Β΄εθνική από τους "πιτσιρικάδες" του Πανσερραϊκού, η "τρούμπα" της Αμαλιάδας και η δραματική αποστολή του Ηροδότου με τον Αστέρα, τα "πανηγύρια" του Γιούχτα στις Αρχάνες, είναι μερικά από τα θέματα με υψηλό τοπικό αθλητικό χαρακτήρα.

Με τον Μπορμπαλάν να μένει από το παιγνίδι του τελικού στο ΟΑΚΑ, που έστεψε κυπελλούχο Ελλάδας τον ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν επί της ΑΕΚ. Μαζί κι οι μάσκες του Ιβάν, που θύμισαν όλο το πρόσωπο των συμβάντων της χρονιάς στα ελληνικά γήπεδα...

Και αυτή τη Δευτέρα (14/5/2018, 00:05) "Μικτή Ζώνη - Highlights" με τον Στέλιο Μαλτεζάκη στην Κρήτη TV,  στην πιο γρήγορη διαδρομή σε όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Από τον κλαυθμό και οδυρμό των φίλων του Αμβούργου για τον ιστορικό του υποβιβασμό μετά από 55 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Bundesliga… το στραπάτσο της Ίντερ από τη Σασουόλο και οι αγωνίες για τις άλλες θέσεις του Champion League στη Serie A, τις χαρές της Ατλέτικο Μαδρίτης να τερματίζει δεύτερη μπροστά από τη Ρεάλ…

Κυρίαρχη σε ενδιαφέρον η τελευταία πράξη στην Premier League, με τρίτη την Τόττεναμ και τέταρτη τη Λίβερπουλ… και τη Σουόνσι στη Τσάμπιονσιπ από τη νέα σεζόν! Στην Κύπρο το έκτο σερί πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο ΑΠΟΕΛ!

Φυσικά η σούπερ μυθική αυτοκτονία από τον Κόροιβο, που τον έριξαν στην Α2 τα Τρίκαλα και ο πρωταθλητής της ΕΚΑΣΚ από τη τελική μάχη της Κυριακής.

Μαζί με τον Γιάννη Καλιακάκη, με αρχισυνταξία από τον Μανόλη Βαρδαλαχάκη και με σπέσιαλ θέματα της Νίκης Μηλιαράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News