Το μεταγραφικό παζάρι με Κάιπερς

Απόψεις
Το μεταγραφικό παζάρι με Κάιπερς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς εκτιμάται ότι θα έχει κλείσει εντός δύο εβδομάδων, με νέο στοιχείο το ενδιαφέρον ομάδας από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που ανεβάζει σε άλλο επίπεδο τους δείκτες στα κριτήρια επιλογής.

Ο Βέλγος επιθετικός, που “χορεύει” υπέροχα στο μεταγραφικό παζάρι, σκέφτηκε πολλά κατά την τριήμερη άδειά του, στο διάστημα της οποίας βρέθηκε στο Βέλγιο για να πάρει την τελική του απόφαση.

Οι πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση από την Ελλάδα επιβεβαιώνονται, όπως επίσης και ότι αυτή της ΑΕΚ χαρακτηρίζεται σημαντική, καθώς και συγκεκριμένες κρούσεις από το Βέλγιο. Έτσι οι διεκδικήσεις από τους Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και Πανιώνιο περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Όπως έχουμε ήδη τονίσει, λόγο στη μεταγραφή του έχει η Σταντάρ Λιέγης, που όταν τον είχε δανείσει στη θυγατρική της Σεράινγκ, από την οποία τον απέκτησε ο Εργοτέλης, έβαλε ειδικό όρο με τον οποίο μπορεί να ισοφαρίσει (εντός 48 ωρών) την καλύτερη πρόταση που πιθανώς παρουσιαστεί στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αν δηλαδή ο Κάιπερς δεχτεί καλύτερη πρόταση 500. 000 ευρώ, η Σταντάρ θα μπορεί να τον κάνει δικό της, αν μέσα σε 48 ώρες που θα της γνωστοποιηθεί καταθέσει στο λογαριασμό της ΠΑΕ Εργοτέλης το ίδιο ποσόν της προσφοράς. Μετά τη χρονική αυτή εκπνοή, δε θα έχει κανένα δικαίωμα.

Σε όλα αυτά, πάντως, μετράει η επιλογή του ίδιου του ποδοσφαιριστή, που θέλει να αγωνιστεί μεν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δε θα έλεγε όχι σε μια τεράστια πρόκληση από κεντρικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δύσκολο όμως, έως απίθανο, να επέστρεφε στη Σταντάρ Λιέγης, όπου οι αναμνήσεις του δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Την υπόθεση παρακολουθεί από την Αίγυπτο, όπου βρίσκεται, ο Μάγκετ Σαμί, ο οποίος είπε στους ανθρώπους του Εργοτέλη ότι θα συνεχίσει στην ΠΑΕ Εργοτέλης, περιμένοντας να δει και τις εξελίξεις και τα οικονομικά δεδομένα του νέου πρωταθλήματος. Ο Εργοτέλης έχει πάρει πολύ στα σοβαρά το ενδεχόμενο των αναδιαρθρώσεων και η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να επιτύχει βαθμολογικό πλασάρισμα που θα της επιτρέψει άνοδο.

Ο Μάγκετ Σάμι επιβεβαιώνει ότι θέλει τον Τάκη Γκώνια στην ομάδα του στην Αίγυπτο, αλλά, αναφορικά με αυτό, ο τεχνικός του Εργοτέλη φέρεται να πάρει αποφάσεις όταν ολοκληρωθεί το τρέχον πρωτάθλημα της Football League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News