«ΜΖ – Highlights» και… ο γυρισμός του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
«ΜΖ – Highlights» και… ο γυρισμός του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέψαμε εκεί που όλοι μας περίμεναν. Φίλοι κι εχθροί! Είμαστε ήδη εκεί με όλους τους μαθηματικούς κανόνες… του σύμπαντος! Ο ΟΦΗ ατενίζει από την πιο ψηλή κορφή, την επάνοδό του στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα.

Χωρίς να κρατηθεί στο ελάχιστο απαιτούμενο του ενός βαθμού, γυρίζει «τρίποντος» νικητής από την Καλαμαριά, περήφανος, χαρούμενος και θριαμβευτής!  Πανηγυρίστε, με όλη σας την καρδιά. Αξίζει η χαρά!

Οι μαχητές του Ηροδότου ξετύλιξαν κι άρχισαν να πλάθουν το όνειρό τους για την ιστορική επιστροφή της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού στη Β΄εθνική. Το πρώτο βήμα ήταν βροντερό και η συνέχεια θα έχει τη ευχή όλων των φίλων του κρητικού ποδοσφαίρου.

Με αυτές τις σκέψεις μπαίνει σε οργασμό προετοιμασίας η «Μικτή Ζώνη Highlights» στην Κρήτη Tv και αυτή Δευτέρα! Ρεπορτάζ, σχόλια αναλύσεις, πανηγυρισμοί, πρώτες σκέψεις της επόμενης μέρας…

ΕΝΤΟΝΑ ΦΛΑΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Καθώς  ένα προς ένα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βαίνουν προς τη λήξη τους, με τους Γιουνκ Μπόις να «εκθρονίζουν» μετά από 24 χρόνια την Βασιλεία από τη δεσποτική της θέση στην Ελβετία, τη Σέλτικ να κάνει πλάκα τίτλου την τελευταία αγωνιστική στη «μισητή» της Ρέιντζερς στην Σκωτία, τη Φουρτούνα  Ντίσελντορφ να επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στη Budesliga, τη Τβέντε να υποβιβάζεται στην Ολλανδία, την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι να σπάει το φράγμα των 100 γκολ στην Premier League,  τον σερ Άλεξ Φέργιουσον να  βραβεύει τον Αρσέν Βενγκέρ τον Μαυροπάνος κάνει ντεμπούτο με την Άρσεναλ, τη Γιουβέντους να παίρνει το τρίποντο με τη σαγηνευτική δύναμη της Πρωταθλήτριας Κυρίας, αλλά και με τη Βερόνα… να κουνάει μαντήλι και τον Ευρθρό Αστέρα να το σηκώνει στη Σερβία!

Στη «ΜΖ Highlights» ο Στέλιος Μαλτεζάκης με την προσέγγιση στα γεγονότα από τον Γιάννη Καλιακάκη, θα κάνουν focus στις βαθμολογίες των τεσσάρων κορυφαίων πρωταθλημάτων (Premier League, La liga, Budesliga και Serie A) για τις ευρωπαϊκές θέσεις και τις ζώνες υποβιβασμού. Μαζί κι αυτή τη Δευτέρα μεσάνυχτα με highlights… για ονειρική απογείωση, με την αρχισυνταξία του Μανόλη Βαρδαλαχάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News