"Βγαλμένοι" μέσα από τους στίχους του Ρασούλη!

Απόψεις
"Βγαλμένοι" μέσα από τους στίχους του Ρασούλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 «Έμπα μες στο γήπεδο και ρίξε τους στ’ αυτιά, ρίξε τους εφτά. Κι αν περισσέψει χρόνος, ακόμη μερικά…»!

Οι στίχοι του Μανόλη Ρασούλη αναπήδησαν ολοζώντανοι, σαν «θρύλοι» μπροστά στα μάτια των θεατών βλέποντας τον «τυφώνα» ΟΦΗ να τους ακολουθεί κατά γράμμα στο πνεύμα και στην ουσία τους, μέσα από τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών του Νίκου Παπαδόπουλου, στο μαγικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον του «Γεντί Κουλέ»!

Μπορείς να μην καταλάβεις τους παίκτες του ΟΦΗ; Τα παιδιά αυτά που έχουν ενώσει το ταλέντο και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο μέσα από την «ομιλίτικη» φανέλα, θα έχουν αγανακτήσει με όλες τις ιστορίες του κυρίου… Κούινερ.

Έχουν ανεβάσει τη στάθμη του πρωταθλήματος με το παιγνίδι τους και τα γκολ που ευφραίνουν καρδιές, είναι πρώτοι στον πίνακα, πρωταθλητές κοντά, γενικώς ωραίοι!

Πως μπορεί να νιώσει ένας αθλητής που έχει όλα αυτά τα καλά, όταν διαβάζει, ακούει ή βλέπει πράγματα που δεν έχουν καμμιά σχέση με την πραγματικότητα που βιώνει; Η μηχανή τους παράγει!

Γκολ θες, γκολ δες! Όχι με 6-0, αλλά και με «7-0» όπως με τον Παναιγιάλειο προς δόξα και του ύμνου της ομάδας τους! Και «…ρίξε τους στ’ αυτιά, ρίξε τους εφτά …»!

Θα τρελαίνεται από χαρά από εκεί ψηλά ο Μανόλης Ρασούλης, ο δημιουργός του ΟΦΗ Ολέ! «Είμαι Καζαντζακικός, Καζαντζιδικός και ΟΦΗ»!

-Ένα ακόμη πιο βροντερό μήνυμα μέσα από τα γήπεδα έστειλαν τα παιδιά του ΟΦΗ! Παράξενο φαινόμενο για τις συνήθειες τους, για το ότι βίωναν πριν, δύο απανωτές ισοπαλίες. Ξέσπασαν ως «Τυφώνας», όπως γράφουν και στους τίτλους αθηναϊκά μέσα.

Ένας βαθμός μακριά από την άνοδο! Κι όλα για τον τίτλο!

-«Κανείς και τίποτα δεν θα μας εμποδίσει!», όπως λέει με βαθύ νόημα και πολλούς αποδέκτες το σύνθημα της ΠΑΕ ΟΦΗ στην τελευταία της ανακοίνωση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News