Τόσος "ντόρος" για ένα... breakfast 439 ευρώ με ΦΠΑ;

Απόψεις
Τόσος "ντόρος" για ένα... breakfast 439 ευρώ με ΦΠΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν μια ομάδα αξίζει να βραβευτεί για την αγωνιστική της ποιότητα και προσφορά στην «αμαρτωλή» Football League, πέρα από την αυτονόητη επάνοδο της στην Σούπερ Λίγκα, αυτή είναι ο ΟΦΗ. Τους έχει «ζαλίσει» στο ποδόσφαιρο και είναι η τηλεοπτική χαρά κάθε αγωνιστικής για τους γνήσιους φίλους του ποδοσφαίρου και φυσικά στους τηλεοπτικούς χορηγούς…

Κι όμως έχουν φροντίσει κάποιοι «κύκλοι» σκοτεινών επιδιώξεων να τον δυσφημούν με την άνευ αντικειμενικών στηριγμάτων περίπτωση με το παιγνίδι του περιβόητου… Αιγινιακού κάνοντας ντόρο για ένα παραστατικό 439 ευρώ, μαζί με το ΦΠΑ ενός πρωινού (δεν υπήρξε διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο), την ώρα που συμβαίνει από οικοδέσποινες ομάδες στην ταλαίπωρη κατηγορία.

Ούτε καν τα φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δεν μπορούν να στηρίξουν από μόνα τους μια κατηγορία, αφού ότι λέει ο καθένας θα πρέπει και να το αποδεικνύει. Όπως και τα «μπλα μπλα», που έχουν κατατεθεί, λένε κάτι περισσότερο από ιστορίες για αγρίους, αν οι διάλογοι δεν έχουν καταγραφεί νόμιμα.

Την ώρα που υπάρχουν «επαγγελματίες» της χειραγώγησης ακόμη και σε στοιχηματικές εταιρείες της κεντρικής Ευρώπης (βλέπε Γερμανία) και  παράλληλα βρίκονται σε διαδικασία διερεύνησης βαριά περιστατικά συγκεκριμένων ΠΑΕ, οι οποίες περνούν επικοινωνιακά με σκέτες «φωτογραφικές» αναφορές.

Η δικαιοσύνη πάντα πρέπει να κάνει ορθά τη δουλειά της. Δεν μιλάμε όμως γι’ αυτό, αλλά για την τεχνική με την οποία ορισμένα «φάσματα» και «κύκλοι» στοχεύουν επιτηδείως ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα χαρακτηριστικά που τους αποδίδουν.

Ο ΟΦΗ δέχεται μια δυσφήμιση στην κορύφωση της διαφήμισης που κάνει στην αυθεντική αποστολή του στο ποδόσφαιρο μέσα στα γήπεδα και έξω από αυτά.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, λογικά είναι αγανακτισμένη και έχοντας βάλει το θέμα επί τάπητος προκειμένου να θωρακίσει το όνομα του ΟΦΗ, έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει τις αντιδράσεις της με νομικές κινήσεις, εναντίον όσων επιχειρούν αυτή την δυσφήμιση.

Ότι σχετίζεται με την υπόθεση αποτελεί –σύμφωνα με πληροφορίες - θέμα που έχει αναλάβει ο δικηγόρος Γιάννης Καραϊσκάκης ως μέλος του Δ.Σ. και αναμένονται ενέργειες ακόμη και για όσους χρησιμοποίησαν τον ΟΦΗ, για ιδιοτελείς τους σκοπούς, ακόμη και στο εσωτερικό του.

Συνιστάται πάντως υπομονή από εξέχον πρόσωπο της νυν διοίκησης, γιατί (για όλα αυτά), «ο δρόμος είναι μακρύς» με τη βεβαιότητα ότι «ο ΟΦΗ θα είναι εκεί που αξίζει να είναι την προσεχή αγωνιστική περίοδο».

Όχι στα... μαϊμού

#Κρατείστε την αναγγελία Θωμαίδη ότι… θα βγάλει την ερχόμενη Δευτέρα στη «Δίκη του Σκάι», τις 15 βαριές περιπτώσεις πραγματικών  -όχι «μαϊμού»- χειραγωγήσεων για πρόσωπα και ΠΑΕ της Football League.

Μαζί και το ευωδιαστό κουίζ του blog της "Δίκης", που αναρτήθηκε χθες: "Ποιός τεχνικός διευθυντής ΠΑΕ της Football League εμπλέκεται σε μεγάλη εισαγγελική έρευνα για τη στοιχηματική χειραγώγηση;"

#Τάχιστη μαθηματική επικύρωση θέλει ο ΟΦΗ για την άνοδο αλλά και τον τίτλο γοήτρου. Χθες κέρδισαν οι αμέσως από κάτω του  Άρης και Παναχαϊκή, και ο ΟΦΗ στοχεύει να θέλει έναν βαθμό από την Πέμπτη μετά τον Παναιγειάλιο, στο «Γεντί Κουλέ»...

#Το 0-3 που έγινε 3-3 για τον ΑΟΧ Κισσαμικό στην Καρδίτσα, "έδεσε" την 3η θέση για την Παναχαϊκή ανεβάζοντας την διαφορά στους έξι βαθμούς, με την ομάδα της Πάτρας να έχει  μπροστά της τα τρίποντα με Βέροια και Αχαρναϊκό. Έχει και την ισοβαθμία υπέρ της, έτσι με δυο νίκες στα τέσσερα ματς εξασφαλίζεται, ακόμη κι αν η κρητική ομάδα κάνει το «έξι στα έξι» στα παιγνίδια της...

Εργοτέλης μπορεί να πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος με Αχαρναϊκό, αλλά τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών του δεν ήταν τα καλύτερα, κυρίως η νίκη του Αιγινιακού στις Σέρρες, αλλά και η ισοφάριση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον ΑΟΧ. Η ομάδα του Ηρακλείου ανέβηκε στην 11η θέση και θα δώσει τη μάχη παραμονής με την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Αιγινιακό που ακολουθούν με 35 βαθμούς και είναι μαζί  πάνω και κάτω από τη γραμμή.

#«Αποτελεί στοίχημα και για τους δύο φιναλίστ να δείξουν ένα νέο δρόμο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, στην πρώτη σύσκεψη του τελικό της χαράς ΑΕΚ- ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας. Ούτε λέξη περί απειλής Grexit στην ανακοίνωση.

#Φυσικά και συμφέρει τον ΟΦΗ με την δυναμική του μια υλοποίηση αυτού του σχεδίου αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων στη Σούπερ Λίγκα, που άλλοι να το λένε «ονειρικό» και άλλο προϊόν «ονειρώξεων»

#Ποιο είναι μεγαλύτερο πρόβλημα στην σύγχρονη εποχή; Τα fake news ή η άψαχτη μαζική αναπαραγωγή αφιλτράριστων ειδήσεων κι άντε μετά να ξεμπλέξεις;

#Οι επαφές Καζανάκη στην Αθήνα, ανέδειξαν και παλιές ιστορίες μέσα από τα γήπεδα. Ένας από τους καλούς συνομιλητές του, θυμάμαι ότι τον είχε σώσει από άγρια «Αρειανή» επίθεση στα επίσημα του Χαριλάου (σε ματς Άρης-ΟΦΗ), επειδή κάποιος ισχυρίζονταν ότι του είχαν επιτεθεί άνθρωποι του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο ένας θυμάμαι ήταν ο στρατηγός Γκράτσιος, δύο ακόμη που δεν θυμάμαι ποιοί, συν ένας δημοσιογράφος που ότι και να πεις, έχει ευγενικούς τρόπους! Το ΄93 ή το -94;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News