Ο Τσάλος, οι "αποκαλύψεις" και το... τρενάκι!

Απόψεις
Ο Τσάλος, οι "αποκαλύψεις" και το... τρενάκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο… χιουμοριστικά βιντεάκια του Φώτη Τσάλου δεν παίχτηκαν απόψε στη «Δίκη του Σκάι», για το «θέμα» του ΟΦΗ-Αιγινιακού. Αν… έπαιζαν όλα θα ήταν πιο πειστικά!

Ο Κυριάκος Θωμαίδης παρουσίασε μια κάρτα στην οποία έγραφε ότι μια αλλοδαπή εταιρία «εκπροσωπούμενη» όπως είπε από τον Φώτη Τσάλο πλήρωσε το ξενοδοχείο διαμονής της αποστολής του Αιγινιακού στο Ηράκλειο για το παιγνίδι της 3ης αγωνιστικής και ένας συνεργάτης του ονόματι Γιώργος Πυρουνάκης που τον έχρισε εμπορικό στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ (σ.σ. δεν είχε ποτέ θεσμική ιδιότητα στον ΟΦΗ»), υπέγραψε την πληρωμή από την ίδια αλλοδαπή εταιρεία τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την μεταφορά της αποστολής του Αιγινιακού στην Κρήτη!

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι στη διάθεση της εκπομπής τα παραστατικά έγγραφα, ενώ υπάλληλος εταιρείας στοιχηματικής  ανίχνευσης, έκανε λόγο για αυξομείωση των αποδόσεων στα… over του παιγνιδιού. Στην εκπομπή παρενέβη δικηγόρος εκπρόσωπος του κ. Τσάλου, ο οποίος είπε να ψάξουν να δουν αν έχουν παιχτεί χρήματα προς στοιχηματισμό που να προκαλούν (θεωρώντας ότι δεν έχει συμβεί), ενώ δεν απάντησε (επικαλούμενος νομική ασφάλεια) στο αν Τσάλος και Πυρουνάκης, πράγματι πλήρωσαν ή όχι τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία.

Από όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά δεν συντρέχουν αξιόπιστοι λόγοι «χειραγώγησης», τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Τσάλος δεν είναι ένας συνήθης τύπος, καθώς διακρίνεται για το χιούμορ και τις απρόβλεπτες κινήσεις του… 

Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από το χαρακτηριστικό video του άρθρου, με το... τρενάκι της Χερσονήσου υπό την υπόκρουση του ύμνου του Champions League!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News