Τρία Κυριακάτικα προσκλητήρια για την ευτυχία!

Ποδόσφαιρο
Τρία Κυριακάτικα προσκλητήρια για την ευτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΦΗ, Ηρόδοτος και ΠΟΑ θέλουν τα γήπεδά τους κατάμεστα, για τις κρίσιμες μάχες τους, έχοντας τον φίλαθλο κόσμο δωδέκατο παίκτη τους!

Τα προσκλητήρια της Κυριακής είναι για τρία γήπεδα του Ηρακλείου, σε αγώνες που έχουν υψηλά κριτήρια στόχων που απηχούν για κάθε μία «οικοδέσποινα», αλλά και στον ανοδικό δρόμο που έχουν πάρουν τρεις από τους μεγαλύτερους συλλόγους της πόλης. ΟΦΗ, Ηρόδοτος και ΠΟΑ θέλουν κατάμεστα τα γήπεδά τους με τον φίλαθλο κόσμο δωδέκατο παίκτη τους!

Προσκλητήριο 1ο -  ΟΦΗ-Τρίκαλα «Γεντί Κουλέ»:

Για την αυτονόητη επιστρΟΦΗ! Η υπεράσπιση του +5 από την Παναχαϊκή, αποτελεί «must», έχοντας απέναντι τον «δαίμονα» των Τρικάλων. Ο ΟΦΗ δεν έχει την καλύτερη σχέση με τη νίκη όταν αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα, ειδικά στη νεότερη ιστορία τους. Νίκησε δύο φορές, το 2010 στην πρώτη πτώση του στην Β΄εθνική μέσα στα Τρίκαλα (0-1) και το 1999 στην Α΄εθνική στο Ηράκλειο (2-0). Στα τρία παιγνίδια στις τελευταίες συνυπάρξεις τους στη Football League, o  ΟΦΗ πήρε 0-0 στον πρώτο γύρο στα Τρίκαλα, ενώ πέρυσι ηττήθηκε μέσα έξω με 1-0. Δύο ακόμη παιγνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα με το ίδιο σκορ 1-1, το 2000 και το 2011. Τα παιγνίδια τους είναι κλειστά με τα σκορ να μην έχουν υπερβεί τα δύο γκολ! Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει φέτος 4 ματς εκτός έδρας (Εργοτέλη, Βέροια, Καραϊσκάκη και Παναιγιάλειο), αγνοούν τη νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες, ούτε έχουν σκοράρει. Με μέθοδο «πούλμαν» τώρα απέναντι στον νικητή ΟΦΗ στους τελευταίους 7 αγώνες του, που δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ και που δεν γνωρίζει την ισοπαλία εδώ και 12 συνεχόμενα ματς.

Προσκλητήριο 2ο - Ηρόδοτος-Κηφισιά (Νέα Αλικαρνασσός):

Οι παίκτες του Ηροδότου κρατούν σφικτά το εισιτήριο για να τσεκάρουν την ιστορική επαναφορά της ομάδας στη Β΄εθνική με το στέμμα του πρωταθλητή της Γ΄. Θέλουν μόνο νίκες στα 3 παιγνίδια που τους απομένουν. Η Κηφισιά είναι στη πρώτη ψηλά στη ζώνη υποβιβασμού με 17 βαθμούς και ελπίζει μόνο με νίκες, αφού ο ανταγωνισμός είναι με πολλούς (Ηλυσιακός, ΠΟΑ, ΟΦΙ, Φωστήρας, που δεν έχουν διασφαλιστεί τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος). Ο Ηρόδοτος με νίκη είναι πρωταθλητής ότι κι αν συμβεί ως τέλος, εφόσον περάσει ακόμη νικηφόρα στο ντέρμπι την ερχόμενη αγωνιστική από το Ατσαλένιο και χτυπήσει τρίποντο στην έδρα του στο τελευταίο του παιγνίδι με την ΑΕ Μυλοποτάμου), καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με το Αιγάλεω, που έχει κάνει το ρεπό του.

Προσκλητήριο 3ο - ΠΟΑ-Φωστήρας (Ατσαλένιο):

Η νίκη επί του Φωστήρα κουμπώνει τη σωτηρία του ΠΟΑ καθώς θα ανέβει στους 24 βαθμούς και θα αφήσει τον ανταγωνιστή του στους 18 υπερτερώντας και στην ισοβαθμία. Έχει μπροστά του ντέρμπι με τον Ηρόδοτο που δεν θα είναι έτσι «ζωής ή θανάτου», και έχει να υποδεχτεί ακόμη και τον Ηλυσιακό, έχοντας να εκπληρώσει και το ρεπό του. Ο ΠΟΑ (21), ΟΦΙ (20) και ο Φωστήρας (18) είναι σε θέσεις σωτηρίας, ενώ στη ζώνη υποβιβασμού βρίσκονται με ελπίδες οι Κηφισιά 17, Άγιος Ιερόθεος 16, ΑΕ Μυλοποτάμου 16. Η μάχη λοιπόν με τον Φωστήρα, είναι η σημαντικότερη για τον ΟΦΗ, αφού η νίκη θα κάνει πιο απλή συνέχεια.

-Και τα τρία παραπάνω παιγνίδια, αρχίζουν την Κυριακή, στις 3μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News