Η μεγάλη νίκη που έδωσε διπλή χαρά στην πόλη!

Ποδόσφαιρο
Η μεγάλη νίκη που έδωσε διπλή χαρά στην πόλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης αφού "σκότωσε" σε νεκρό χρόνο την Παναχαϊκή, βρέθηκε σε θέση σωτηρίας και προοπτικής, την ίδια ώρα που η Πατρινή ομάδα ένοιωθε τον ΟΦΗ και τη δεύτερη θέση, να ξεμακραίνουν ...

Ο Εργοτέλης εισέπραξε το χειροκρότημα σχεδόν του συνόλου από τους φίλους του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, αφού η νίκη του επί της Παναχαϊκής είχε αντικειμενικά διπλή απήχηση, αλλά και τον θαυμασμό του πανελλήνιου.

Όχι μόνο γιατί νίκησε την φιλόδοξη Παναχαϊκή, αλλά γιατί επικύρωσε με την άξια  νίκη του επί της Πατρινής ομάδας, αυτό που είχε πετύχει λίγες μέρες νωρίτερα στα Χανιά επί του δυνατού ΑΟΧ Κισσαμικού! Πιστοποίηση ISO!

Καιρό τώρα τονίζουμε ότι η «φόρμα» του δεν έχει καμία σχέση με τη βαθμολογική του θέση και βεβαίως χαιρόμαστε με τη χαρά του Τάκη Γκώνια, που έχει αντέξει μεγάλη πίεση, από την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή, που είχε προηγηθεί. Τώρα ο Εργοτέλης, μπορεί να κοιτάει μόνο μπροστά και το ίδιο αφορά τα μάτια όλων μας. Η επ-άνοδος της στάθμης του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου είναι θέμα όλων των ομάδων του.

Με δυο συνεχόμενα τρίποντα με καλή μπάλα επί ισχυρών αντιπάλων, είναι κάτι επικό, έτσι δεν είναι; Ο Εργοτέλης από τον πάτο του ενεργού βαρελιού, είναι από χτες περήφανος πάνω από την αταίριαστη για εκείνον «κάτω ζώνη» και σίγουρος για την πορεία του από εδώ και στο εξής, γιατί το ποδόσφαιρό του, είναι ανώτερο από τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.

Προσεχής πεντάδα αγώνων του Εργοτέλη: Άρης ("Βικελίδης"), Δόξα Δράμας(Παγκρήτιο), ΟΦΗ (Γεντί Κουλέ), Παναιγιάλειος (Παγκρήτιο)) , Απόλλων Πόντου (Καλαμαριά).

Και τώρα… Περιβόλια, αγαπητή Παναχαϊκή.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έχει μαζέψει όλα τα κομμάτια που του σκόρπισε ο χθεσινός σου αντίπαλος, πριν από τη δική σας συνάντηση και περιμένει… Για να δούμε το αμέσως πρόγραμμα. Τι λέτε;

Προσεχής πεντάδα αγώνων του Άρη 50: Εργοτέλης ("Βικελίδης"), Παναχαΐκή (Πάτρα), ΑΟΧανιά Κισσαμικός (Περιβόλια), Δόξα Δράμας ("Βικελίδης") , ΟΦΗ (Γεντί Κουλέ).

Προσεχής πεντάδα αγώνων του ΟΦΗ 48: Τρίκαλα (Γεντί Κουλέ), Καλλιθέα (Ελ Πάσο), Εργοτέλης (Γεντί Κουλέ), Παναχαΐκή (Πάτρα), Άρης (Γεντί Κουλέ)

Προσεχής πεντάδα αγώνων της Παναχαϊκής 43: ΑΟΧανιά Κισσαμικός (Περιβόλια), Άρης (Πάτρα),  Δόξα (Δράμα), ΟΦΗ (Πάτρα), Παναιγιάλειος (Αίγιο).

Κοιτάζοντας ψηλά και μπροστά!

Την στιγμή που ο Εργοτέλης άφηνε τέζα… την Παναχαϊκή σε «νεκρό» χρόνο, όλοι οι δείκτες πάνω και κάτω, άλλαξαν δυναμικά, απηχώντας αντίστοιχα και στην βαθμολογική θέση του ΟΦΗ, ενώ ο ίδιος ανέβηκε στη ζώνη σωτηρίας. Αντικειμενικά, επιβεβαιώνεται η ανάλυση μας, ότι τα αποτελέσματα ΟΦΗ και Εργοτέλη, απηχούν αμφίδρομα και για τις δύο ομάδες του Ηρακλείου.

Πριν προηγηθεί άλλωστε το χθεσινό κατόρθωμα του Εργοτέλη, ο ΟΦΗ είχε «σκουπίσει» την Καρδίτσα και τον Αιγινιακό, κάνοντας χώρο (αντικειμενικά) στον συμπολίτη.

Τώρα όμως, το +5 που πρόσφερε στον ΟΦΗ η νίκη του Εργοτέλη επί της Παναχαϊκής, του ανεβάζει σε βλέψεις για την πρώτη θέση, κυνηγώντας τον Άρη από τον οποίον υπολείπεται μόλις δύο βαθμούς. Κοιτώντας μπροστά και ψηλά, μπορείς να επιτύχεις όλα καλύτερα… Εν προκειμένω το εισιτήριο ανόδου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News