default-image

«Fake news» η ανανέωση συμβολαίου του Αστόρι από τη Φιορεντίνα

Ποδόσφαιρο
«Fake news» η ανανέωση συμβολαίου του Αστόρι από τη Φιορεντίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Πιστεύω ότι έκανε ότι έπρεπε να κάνει σε έναν χαοτικό κόσμο και τώρα είναι σε καλύτερο", είπε ο Ντάνι Άλβες σε μια υπερβατική δήλωση του για τον σημερινό κόσμο.

Η είδηση που «κυκλοφόρησε» ότι η διοίκηση της Φιορεντίνα θα ανανέωνε το συμβόλαιο του αδικοχαμένου Ντάβιντε Αστόρι, καταχωρείται από τον ειδικός κομισάριο της Lega Calcio, Τζιοβάνι Μαλαγκό. «Πρέπει να κάνω μια σημαντική διευκρίνιση για μια υποτιθέμενη ανανέωση του συμβολαίου του Αστόρι. Ήταν είδηση χωρίς βάση, ψεύτικη είδηση από ένα πρακτορείο», δήλωσε.

Στη συνέχεια βέβαια διαβεβαίωσε ότι η Φιορεντίνα θα στηρίξει την επί μακρόν σύντροφο του Αστόρι, Φραντσέσκα Φιορέτι, και την δίχρονη κόρη τους, Βιτόρια, λέγοντας: «Σίγουρα ο σύλλογος, θα κάνει κάτι και θα στηρίξει την οικογένεια, η οποία αυτή τη στιγμή αξίζει σεβασμού και σιωπής πάνω απ' όλα. Η Φιορεντίνα θέλει σωστά να πάρει το χρόνο για να αποφασίσει τι θα κάνει».

Ο Μαλαγκό επιβεβαίωσε επίσης ότι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Serie A θα φορούν φανέλες που θα αποτίουν φόρο τιμής στον Αστόρι στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το τριήμερο 9-11 Μαρτίου για την 28η αγωνιστική.

«Έφυγε από ένα χαοτικό κόσμο και πήγε σε καλύτερο»!

Ένα άλλο γεγονός σχολιάστηκε αισθητά στην Ευρώπη γύρο από τον θάνατο του Αστόρι. Πρόκειται για τις δηλώσεις του Ντάνι Άλβες στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου πριν τον αγώνα της Παρί με τη Ρεάλ στο Champions League. Αυτές είναι και ο καθένας μπορεί να τις δεχτεί ή να μην τις δεχτεί. Ανάλογα τη στάση ζωής και τη φιλοσοφία του για τη ζωή. Είπε ο Βραζιλιάνος μπακ:

«Δεν ενοχλήθηκα από τον θάνατό του Αστόρι, δεν τον γνώριζα καλά. Πιστεύω ότι έκανε ότι έπρεπε να κάνει σε έναν χαοτικό κόσμο και τώρα είναι σε καλύτερο. Στον κόσμο όμως κάθε μέρα πεθαίνουν χιλιάδες μικρά παιδιά από την πείνα που δεν λαμβάνουν την αντίστοιχη προσοχή. Κι όμως είναι κι αυτά σημαντικά. Όλοι αργά ή γρήγορα θα πεθάνουμε γιατί είμαστε περαστικοί. Σίγουρα έχουμε στεναχώρια, όχι όμως όπως οι δικοί του άνθρωποι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News