Ο Ηρόδοτος μπορεί, το Ηράκλειο το χρειάζεται!

Ποδόσφαιρο
Ο Ηρόδοτος μπορεί, το Ηράκλειο το χρειάζεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοίκηση Σωκιανού εκτιμά ότι ο ιστορικός σύλλογος μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της μικρής επαγγελματικής κατηγορίας και τη φλόγα της τελικής αντεπίθεσης ανάβει δυναμικά

Ηρόδοτε, Ηροδοτάρα…! Η νίκη στο ντέρμπι με το Αιγάλεω (το είχε νικήσει και στο Σίτι), αποτελεί μέγα σημείο αντεπίθεσης, με δυνατή φλόγα καρδιάς, για την κατάκτηση του εισιτηρίου της επανόδου της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, στα επαγγελματικά μας πρωταθλήματα.

Όποιο κι αν είναι το πρόγραμμα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στη Γ΄ εθνική, ο Ηρόδοτος έχει στο dna του βαθιά δομημένη, την τέχνη της συσπείρωσης που αναδεικνύει μια απίστευτη δυναμική. Παιγνίδι με παιγνίδι για «γεμάτο ταμείο»!

Κι επειδή υπάρχει ο προβληματισμός για την αδηφάγο Football League, που «τρώει» πολλά, χωρίς να «προσφέρει» όσα αξίζουν τα μέλη της, με συνέπεια να καταστρέφονται ομάδες και άνθρωποι, στον Ηρόδοτο, έχουν φωτεινά σημάδια για την ακτινογράφηση της πιθανής επιστροφής στην κατηγορία, που έχει γράψει ιστορία παλαιόθεν.

Εφόσον ισχύσει η «διαβεβαίωση» ότι θα υπάρξουν τη νέα σεζόν «εγγυημένα έσοδα» (λένε για 200.000 ευρώ για κάθε ομάδα), ο Ηρόδοτος πιστεύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, με το δυναμικό ποδοσφαιρικό του υλικό και τις υποδομές του, αλλά και με την στήριξη των φίλων του, που ενεργοποιούνται κάθε φορά που το «καθήκον» καλεί!

Το πιστεύουν ακράδαντα ο Στέλιος Σωκιανός και η διοίκησή του και γι’ αυτό η κατάκτηση του τίτλου, αποτελεί φλογερό στόχο. Η ομάδα το έδειξε και χτες, αλλά και οι παράγοντες διατηρούν την πίστη τους. Το αισθανθήκαμε και με τον τρόπο που τραγουδούσαν τον ύμνο της ομάδας τους, την ώρα που βραβευόταν από την ΕΠΣΗ και προβάλλονταν στην οθόνη οι απίστευτες περυσινές σερί κατακτήσεις!

Σε αυτή τη στροφή με τη μεγάλη νίκη επί του Αιγάλεω, η στήριξη του Ηροδότου διευρύνεται στο μεγάλο σώμα φιλάθλων του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, που γνωρίζει καλά ότι στην Νέα Αλικαρνασσό παράγεται σημαντικό έργο από τις υποδομές ως τη μεγάλη ομάδα, αλλά και ότι ο Ηρόδοτος αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του ποδοσφαίρου μας.

Κάθε άνοδος κατηγορίας, απηχεί στο σύνολο του Ηρακλειώτικου και του κρητικού ποδοσφαίρου. Η άνοδος της στάθμης, είναι αναγκαία γιατί θα φέρνει μια ποδοσφαιρόφιλη πόλη με υψηλές παραστάσεις, όλο και πιο κοντά σε αυτό που αξίζει να έχει και να απολαμβάνει ζωντανά στα γήπεδά της.

Έτσι μετά την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ για την μεγάλη επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, το Ηράκλειο παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον την πορεία του Ηροδότου που θα εμπλουτίζει την εκπροσώπηση του στη Β΄ εθνική, με την πίστη ότι εκεί θα καταφέρει να παραμείνει και ο Εργοτέλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News