Ο τρόπος… που κάνει τη διαφορά!

Απόψεις
Ο τρόπος… που κάνει τη διαφορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι θετικές αναφορές προς τους μετόχους έγιναν στο πιο κρίσιμο σημείο, που η ομάδα αξίζει την στήριξη και ο δρόμος της οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα με χαρτί αδειοδότησης…

 Διοικούσα και «τριμελής πρώην προέδρων» του ΟΦΗ έστειλαν χτες το μήνυμα για την ενότητα όλων, βάζοντας πλάτη για την υπεράσπιση της προσφοράς των μετόχων της ΠΑΕ, που έχουν δεχτεί κατά καιρούς κριτική, με έμφαση το καλοκαίρι. Μια καλή κουβέντα αναγνώρισης της προσφοράς τους, ανοίγει ξανά… την όρεξη και μπορεί να ενθαρρύνει κι άλλους!

Βέβαια το επίκεντρο της ουσιαστικής κριτικής που έχουν δεχτεί, δεν αφορά κάποιες ακραίες κραυγές που ακούστηκαν με απωθητικές εκφράσεις πριν λίγους μήνες, αλλά σχετίζεται με το παρών και το μέλλον της ομάδας.

Παράδειγμα, οι προσφυγές ποδοσφαιριστών που αύξησαν τα νούμερα των ανοιγμάτων. Χτες μόλις επιδικάστηκε αυτή του Ράντι, στον οποίο ο ΟΦΗ όφειλε 12.973 ευρώ και το Διαιτητικό Δικαστήριο του επιδίκασε το ποσόν των 46.291,99 ευρώ, όπως ακριβώς είχαμε γράψει από την αρχή της σεζόν.  (Τετραπλασιασμός, δηλαδή…)

Με τον Ράντι οι άνθρωποι του ΟΦΗ μίλησαν στην Σπάρτη και καθώς η παραπάνω απόφαση δεν είναι η τελική, έκαναν την κρούση για μια «χρυσή τομή» στα δυο παραπάνω ποσά, που πάνω κάτω η επαφή έδειξε ότι μπορεί να γίνει αποδεκτό από τον ποδοσφαιριστή, που σίγουρα είναι μέσα στο 5% των εκκρεμοτήτων που ανέφερε ο κ. Αλετράς για τον φάκελο αδειοδότησης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ διοικείται σε αυτή την κρίσιμη περίοδο από ανθρώπους που έχουν την όρεξη και την ενέργεια να τρέχουν τις υποθέσεις τους και να καθοδηγείται από παράγοντες με εξαιρετική εμπειρία στα… μέσα και τα έξω του πρωταθλήματος. Η ποιότητα άλλωστε με την οποία προσεγγίζουν το θέμα της συσπείρωσης των δυνάμεων του ΟΦΗ, σε όλο το φάσμα του, είναι αποκαλυπτική.

Ξέρουν πως θα πρέπει να βγάλουν εις πέρας τα πάντα που έχουν επιφορτιστεί. Ο φάκελος αδειοδότησης χρειάζεται χρήματα για να κλείσει, η αρμονία της ομάδας εξαρτάται κατά πολύ και από τη συνέπεια λόγων και έργων της διοίκησης και τα κρούσματα νέων προσφυγών είναι απαγορευτικό είδος. Γνωρίζουν επίσης και ότι απαιτούνται «ίδιες δυνάμεις» να σηκώσουν τα βάρη του πρωταθλητισμού, για ελκύσουν νέες, ίσως και μεγαλύτερες βοήθειες.

Γιατί «δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τους μετόχους», φυσικά, σε ένα αδηφάγο πρωτάθλημα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News