Νικολέτα Σφακιανάκη

Κρήτη: "Καλό ταξίδι Νίκο, ήσουν αγωνιστής"- video

Υπήρξε για χρόνια, μέσα από τον προσωπικό του «Γολγοθά» ένα από τα ηχηρά παραδείγματα της κρατικής αναλγησίας. Του τυφλού κράτους που έδωσε σε εκείνον και την οικογένεια του ακόμη μεγαλύτερα εμπόδια απέναντι στο πόνο και τη δυστυχία που ήδη βίωναν.

Μία ανακοπή καρδιάς στις 21 Ιουνίου του 2008 και τα πάντα άλλαξαν για το Νίκο Παπαδοβασιλάκη που τότε έπαιζε με το μόλις 20 μερών γιο του.

Μία ιατρική βοήθεια που άργησε, μία κακοτυχία και ένας εγκέφαλος που δεν οξυγονώθηκε …Ο 37χρονος τότε Νίκος στερήθηκε ένα καλύτερο αύριο καθώς παρέμεινε καθηλωμένος με βαθύ κώμα.

Χρειάστηκαν αμέτρητα ρεπορτάζ για να καταφέρει ο Νίκος να πάρει το «πράσινο φως» από το Υπουργείο Υγείας και την τότε ηγεσία του, για να φύγει για εξειδικευμένες εξετάσεις στο Βέλγιο και να σταματήσει να βρίσκεται εγκλωβισμένος στην σιωπή .

Όλοι, συγγενείς, φίλοι , εμείς που γνωρίσαμε εκείνον και την οικογένεια του ελπίζαμε. Ότι ο Νίκος μία μέρα θα ξυπνήσει.

Ο μικρός Γιώργος άλλωστε πάντα κοιτούσε με λαχτάρα τον πατέρα του περιμένοντας μία λέξη.

Την προηγούμενη Κυριακή, 9 χρόνια μετά, ο Νίκος έφυγε. Για εκείνο το μεγάλο ταξίδι .Εκεί θα τον περιμένει ο πατέρας του Γιώργος ο οποίος έφυγε μόλις πριν λίγους μήνες.

Καλό ταξίδι Νίκο , ήσουν αγωνιστής.

Παρακολουθήστε video που προβλήθηκε στο παρελθόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV πριν φύγει από τη ζωή ο Νίκος Παπαδοβασιλάκης με τον πατέρα του, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή,  να περιγράφει  καρέ καρέ τον γολγοθά που βιώσε και τα ερωτηματικά πυο εγείρονταν γύρω από την υπόθεση του.

Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια