default-image

Έχει άδικο ο Κώστας;

Απόψεις
Έχει άδικο ο Κώστας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνω κάτω έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και ειδικά την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βάσω Λέβα , η οποία το προηγούμενο διάστημα είχε συνάντηση με τον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.  Διάβασα το ρεπορτάζ με μεγάλη προσοχή και η αλήθεια είναι ότι με οτιδήποτε έχει να κάνει με τρομοκρατικές ενέργειες και άλλα συναφή δε τα πάω καλά. Καθόλου καλά.

Ο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος για το ραντεβού της Λέβα με τον Κουφοντίνα και όταν η ίδια  έσπευσε να δικαιολογηθεί της απάντησε :

«Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματα του...».

Η απάντηση ήταν αποστομωτική και ο Κώστας Μπακογιάννης δεν θέλησε ούτε να την κοιτάξει στην συνάντηση  ενώ όταν έσπευσαν συνάδελφοι της να την υποστηρίξουν ο κ Μπακογιάννης ανέφερε:

 «Ως Περιφερειάρχης σας καλωσορίζω στο γραφείο μου στην Περιφέρεια, αλλά ως άνθρωπος σταματάω εδώ. Μέσα σε μια δημοκρατία, όλοι κρινόμαστε...»  για να τονίσει λίγο αργότερα όταν ένας ακόμη Βουλευτής έσπευσε να του κάνει παρατήρηση για τα λεγόμενα του :

«Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει λογοκρισία. Και φυσικά μιλάω για θέματα που μας αφορούν όλους και την Περιφέρεια, όπως οι φυλακές Δομοκού».

Μπορεί κανείς να του πει ότι έχει άδικο;

Αν ναι περιμένω να ακούσω με αγωνία την επιχειρηματολογία. Σε αυτή τη χώρα να σεβόμαστε τα δικαιώματα, αλλά να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News