Βραχιολάκια αγάπης για τα μάτια ενός παιδιού  

Απόψεις
Βραχιολάκια αγάπης για τα μάτια ενός παιδιού  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύ όμορφη δράση είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για τη προσπάθεια που καταβάλει το εθελοντικό σωματείο «Αλέα – η ρίζα του καλού» προκειμένου να καταφέρει να καλύψει όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τις 2 ετεροχρονισμένες επεμβάσεις στα μάτια ενός 14χρονου παιδιού με Σύνδρομο Down.

Το σωματείο έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εξασφαλίσει όλα τα έξοδα των επεμβάσεων στο καθαρά ιατρικό κομμάτι τους αφού τόσο η κλινική – το «Ασκληπιείο»- όσο και οι γιατροί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Ωστόσο, υπάρχουν μια σειρά εξόδων (διαμονή,αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού & οπτικών, μετακινήσεις & σίτιση εκτός της ιδρυματικής δομής, για όσο διάστημα απαιτηθεί, για το παιδί και τον συνοδό του κτλ)που πρέπει να καλυφθούν προκειμένου ο νεαρός ασθενής να δει το μέλλον του με άλλα μάτια.

Για το σκοπό αυτό, το σωματείο φιλοτέχνησε βραχιολάκια - με το όνομα του συλλόγου «ΑΛΕΑ» σκαλισμένο πάνω τους και τα διαθέτει στην τιμή των 2€. Τα βραχιολάκια κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα κι είναι η δική μας ευκαιρία επιλέγοντας ένα από αυτά να στηρίξουμε το σωματείο «ΑΛΕΑ- η ρίζα του καλού» που στηρίζει τα παιδιά!

 Αναζητήστε τα βραχιολάκια «για τα μάτια ενός παιδιού» επικοινωνώντας με το σωματείο μέσα από τη σελίδα τους στο facebook.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News