Οι καχύποπτοι παρόχθιοι παρατηρητές...

Απόψεις
Οι καχύποπτοι παρόχθιοι παρατηρητές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρατήρηση έφερε αναστάτωση

Σε καιρούς χαλεπούς, το αισθητήριο των ανθρώπων οφείλει να είναι σε εγρήγορση. Και φαίνεται πως οι τηλεθεατές της Κρήτη tv είναι πέραν του δέοντος υποψιασμένοι!

Κάθεται που λέτε Ιεραπετρίτης - καχύποπτος παρόχθιος παρατηρητής - και «χαζεύει στη γνωστή ιστοσελίδα που σε πραγματικό χρόνο παρουσιάζει τις κινήσεις πλοίων ανα τον κόσμο, το γνωστό marinetraffic.com. Κι όπως κοιτάζει νότια της Κρήτης “εντοπίζει» ανοιχτά της Ιεράπετρας ένα τουρκικό γεωτρύπανο!

Θορυβημένος από τα «καπετανάτα» του Ερντογάν καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Κρήτη tv ζητώντας από τους δημοσιογράφους να ερευνήσουν το «εύρημα»! Κι αυοί καιρό δεν έχασαν και άκρη έβγαλαν!

Λήξη συναγερμού! Αγαπητέ συντοπίτη, το γεωτρύπανο είναι σημαίας νήσων Μάρσαλ και ρυμουλκείτε από ένα πλοίο σημαίας Ολλανδίας με κατεύθυνση την Τουρκία, το λιμάνι του  Aliaga, γνωστό και ως .. «Διαλυτήριο». Αυτό σημαίνει δυο πράγματα για το «εύρημα»: είτε να ζήσουν να το θυμούνται οι Τούρκοι , είτε άντε βρε, να το χαίρονται το ανακατασκευασμένο γεωτρύπανό τους οι γείτονες!

Πάντως σε καμία περίπτωση αυτό δεν ανοίγει τρύπες τωρα που μιλάμε.

Πάντως, το περιστατικό επιβεβαιώνει πως μπορεί στα κεντρικά μέσα να χολοσκάνε για τον σέρβερ των τηλεπαιχνιδιών που δεν έβγαλε νικήτρια, στη Κρήτη όμως τα ΜΜΕ έχουν ταυτότητα….

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News