Happy birthday Pasok

Απόψεις
Happy birthday Pasok

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις του Σεπτέμβρη σήμερα και το ΚΙΝΑΛ γιορτάζει.

 Ουπς! Βασικά γιορτάζει το ΠΑΣΟΚ  που είναι η βάση του ΚΙΝΑΛ που τώρα δεν είναι ΠΑΣΟΚ αλλά ΚΙΝΑΛ.

Γιατί μάζεψε όλες τις συνιστώσες που ήταν ομόθρησκες τύπου κι έκαναν ένα κόμμα. Κι έχει ωραίες συνιστώσες …. ΟΧΙ. Δεν εννοώ το Ποτάμι που έτσι κι αλλιώς περαστικό ήταν κι έφυγε – γιατί ποτάμι είναι και τα ποτάμια δεν είναι λίμνες που είναι στατικές αλλά κινούμενο. Ούτε και τις συνιστώσες τύπου Ανανέωση που την εκπροσωπεί λέει ο Καμίνης – και που τι ανανέωση να φέρει Παναγία μου ο Καμίνης;- ή Φωνή Δημοκρατίας ή Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης ή Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία. Που τι ποσοστό να έχουν άραγε η κάθε μια ξεχωριστά; Τεσπα.

Εννοώ τη ΔΗΜΑΡ - που δεν έφυγε γιατί που να πάει πια κι αυτή η έρμη και που να σταθεί μόνης της- και το ΚΙΔΗΣΟ που πρόεδρός του είναι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – που βγήκε πρόεδρος με ένα εκατομμύριο ψηφαλάκια από φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ- και γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Αλλά το κόμμα δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Είναι ΚΙΝΑΛ. Στο μεταξύ πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ  είναι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που ήταν υπουργός του ΠΑΣΟΚ και κόρη ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Αλλά το κόμμα σήμερα το λένε ΚΙΝΑΛ. Γιατί στο μεταξύ είχανε βγάλει κάρτες και σου λέει να φύγει το στοκ και μετά βλέπουμε πως θα μας λένε. Γιατί πριν γίνει το ΚΙΝΑΛ είχανε μαζευτεί οι ομόθρησκοι κι είχανε κάνει μια άλλη κίνηση που το λέγανε Ελιά. Αλλά δεν φτούρησε. Ίσα που έβγαλε δηλαδή Ευρωβουλευτές κι ύστερα ξεράθηκε η ελιά. Την έφαγε ο δάκος ως φαίνεται.

Κι έτσι κάπως ήρθε το ΚΙΝΑΛ. Που είναι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ με πέντε 0.20%. Αλλά Δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Γιατί στο μεταξύ είχε βγει και νέο ΑΦΜ και σου λένε άσπιλοι κι αμόλυντοι εμείς ας παραμείνουμε έτσι.

Κι αν χρειαστεί.. ε, όνομα είναι κι αλλάζει. Το DNA  να μένει ίδιο κι όλα τα’ άλλα ..

Τεσπά. Χρόνια πολλά βρε! Όχι στο ΚΙΝΑΛ.. στη συνιστώσα του. 44 χρόνια κλείνει σήμερα 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News